Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya kupası bitmeden transfer yapılması ihtimali Yok çünkü dünya kupasını Scout malzemesi olarak gören teknik bir ekibimiz ve kiralama , bonservisi elinde oyuncu alma gibi klasik taktikleri bilmeyen amatör bir yönetimimiz var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gomis gidecek haberleri var maaşının yükseltilmesini istemiş bu şekilde 2 forvet alıcaz umarım balotelli ve musa alınır

belhandayı da şutladık mı guzel olacaktır orta saha fernando-imbula ve 10 numara transferi ile harika olur

Balo treni kaçtı Marsilya büyük ölçüde anlaştı adamla

Dünya kupası bitmeden transfer yapılması ihtimali Yok çünkü dünya kupasını Scout malzemesi olarak gören teknik bir ekibimiz ve kiralama , bonservisi elinde oyuncu alma gibi klasik taktikleri bilmeyen amatör bir yönetimimiz var

Scout ekibimiz Mısır'a tav olmuş

Dünya Kupası'nda görevli scout ekibi, Uruguay karşısında izledikleri Mısır'dan kaleci Mohamed Al Shenawy, forvet ve sol kanat oynayabilen Amr Warda ile santrafor Marwan Mohsen'i yönetime rapor etti. (Milliyet)

Amr Warda ii fussballciya benziyor

Çok para istemeyecekseler ii yatırım olur

Gomis yüksek olan yıllığına hala zam peşindeyse çektirsin gitsin. Geçen sene imza parası ve ekstralarla 6.4 milyon Euro ödeme yapıldı ama gözleri doymuyor bir türlü.

Beyler şimdi UEFA'dan gelen cezaya göre aldığın kadar sat yok deniyor. Benim anladığım şu:

Geçen sene maaş bütçesi 65m Euro'ydu. Bu sene 78m Euro'ya çıkartıldı ama yaptığın transferlerde bonservis ücretini bu rakamdan düşüyorsun.

Örneğin: Bu sene maaş bütçesi 50m Euro'ya sabitlenebilirse hiç oyuncu satmadan 18m Euro transfer bütçesi kalıyor. Oyuncu satarsan aldığın bonservis ücreti bu rakamın üzerine ekleniyor.

Yanlış mı anlamışım?

Beyler şimdi UEFA'dan gelen cezaya göre aldığın kadar sat yok deniyor. Benim anladığım şu:

Geçen sene maaş bütçesi 65m Euro'ydu. Bu sene 78m Euro'ya çıkartıldı ama yaptığın transferlerde bonservis ücretini bu rakamdan düşüyorsun.

Örneğin: Bu sene maaş bütçesi 50m Euro'ya sabitlenebilirse hiç oyuncu satmadan 18m Euro transfer bütçesi kalıyor. Oyuncu satarsan aldığın bonservis ücreti bu rakamın üzerine ekleniyor.

Yanlış mı anlamışım?

50 ye sabitlersen 28 oluyor bütçe

Yanlış mı anlamışım?

Sattığın kadar al var

Bournemouth'ta oynayan Fildişili sol kanat Max Gradel, Galatasaray’a önerildi. [Les Violets]

Öncelikle 8 numara ve kanat-forvet takviyesi için harekete geçen sarı-kırmızılılar iki yıldızı birden bitiriyor

Avrupa'da ses getirecek bir kadro için kolları sıvayan Galatasaray'da bombalar patlıyor... Öncelikle 8 numara ve kanat-forvet takviyesi için harekete geçen sarı-kırmızılılar iki yıldızı birden bitiriyor.

Takvim'de yer alan habere göre; sezonun ikinci yarısını CSKA Moskova'da kiralık geçiren Ahmed Musa, adım adım Galatasaray'a doğru geliyor.

Menajeriyle görüşüldü

Dün sosyal medya hesabından CSKA'ya veda eden Nijeryalı yıldız, menajeri aracılığıyla Cimbom'a 'evet' dedi. Yönetim şu anda Musa'nın bonservisini elinde bulunduran Leicester City ile pazarlık masasında.

Pazarlıklar son aşamada

İngilizler'le yapılan kiralama bedeli ve satın alma opsiyonu pazarlıkları son aşamaya gelmiş durumda... Musa geçen sezon Leicester ve CSKA formasıyla 23 maçta 6 gole imzasını attı.

Eski aşk depreşti...

Galatasaray yönetimi, Fransız orta alan oyuncusu Gianelli Imbula'nın transferinde de önemli mesafe katetti.

1 haftada bitirebilirler

Stoke City ile kiralama konusunda büyük oranda anlaşan G.Saray yönetimi, Imbula'nın menajeriyle de pazarlık halinde. Sarı-kırmızılıların 1 hafta içinde Imbula ve Musa'yı bitirebileceği ifade ediliyor.

Geçen sezon gelememişti

Sezonu Toulouse'ta kiralık olarak geçiren Gianelli Imbula, geçen sezon Tudor'un transferde öncelikli hedefiydi. Fakat Stoke City teklifi kabul etmeyince yönetim de Osmanlı'dan Badou Ndiaye'yi transfer etmişti

turkfutbol

güvenilir bir kaynakti eskiden
Takvim'de yazıyor kardeş Takvim

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

____________Muslera____________

Mariano__Kjaer__Serdar__Naga

___Nuri__Fernando___Ndiaye___

Feghouli____Doumbia____Garry

Gidenler: Cavanda > 1M / Carole > 2M / Gomis > 10M = 13M
Gelenler: Doumbia > 4M > Kalinic / Bacca > 1.5M (kiralık) / A. Musa > 1.5M (kiralık) / Nuri > 2.5M / Ndiaye > 1M (kiralık) / Emre A. > 3M + çer çöp / Naga > 2.5M / Kjaer > 1M (kiralık) / yedek kaleci > ? = 17M

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt