Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mardatone tefankero

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nedir sizdeki bu çekememezlik , eleştirmek için eleştirme merakı anlamıyorum cidden böyle bir toplum değildik ya çok yazık çok.

g6ADAL.png

ND4d4N.png

Yabancı sınırı 6 yken alınan topçular ortada , o oyuncularla alınan başarılar ortada.

şimdi dersin onları aysal aldı terimin gittiği döneme bakalım o halde

X6ojJ6.png
Hakan Delikanlı gibi bir arkadaş . Her şeye tepkili o , boş ver.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kiralik versinler seneye veririz yine lige tekrar çikarlarsa. Yeni kardes takimimiz olsun Stoke

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim hatırladığım kiralık göndermeyi düşünmüyorlardı. 15M mu ne serbest kalma maddesi. Hatta Liverpool haberleri çıkmıştı bi ara. Küme düşen bi takım oldukları için elde tutamayacakları adamları satıp para kazanmak istemeleri olağan bir durum...

Enteresan lan oyuncu iyiyse ya terim aldirmis oluyor ya aysal.
Karsi arguman olarakta kotuyse ya aysal aldirmis oluyor ya terim.
Hayir yani ayni anda basarili veya basarisiz olma olasiligi yok bu kafalara gore.
Sidik yaristirmaya bir son versek iyi olur bence. Aysalin aldirdigi denilen oyunculardan birisi yazin 40 milyon euroya transfer olacak yukaridaki sacma tartma olayina gireceksek çarşı karışır bence.

10 senedir scout adi altinda transfer izleme komitesi diye bir ekip var. Bakin ne diyorum transfer izleme ekibi adama su su oyunculari izle diyorlar rapor hazirla ver. Oyunculari menajerler kulube oneriyorlar bu arada teknik heyet seciyor utkucanin ekibe gonderiyorlar.

Bu baglamda basarisiz transferi ben direkt bu herife yazarim.

Utkucanin bulduklari icin ise altyapiya bakabiliriz oradaki transferler bizzat ekibin kesfidir bu oyuncular a takima cikarsa scout basarisini degerlendirir.
Yoksa kendini kanitlamis premier ligde oynayan takimiyla sozlesmesi bitmis dembeleyi bulmak marifet degil bana gore. Veya avrupa futbolunda ozetleri izleyen herhangi bir birey salah, shakiri gibi oyunculari kesfettim diye ortalikta gezebilir.

Bunları bulmak elbette scouttur ama bununda kategorileri var aslinda . 10 sene sonra takima katilabilecek potansiyelde de olabilir direkt gelip oynayabilecek potansiyelde de.
Scoutun olayi bizim ligde adi hic duyulmamis olsun ama geldiginde icinden ronaldo ciksin isteniyor.
Bana gore scout dedigimiz gelecekte bunlar degerlenir diye ongorude bulunan adamlardir yastan onemsiz 25 yasinda olur 28inde ortaligi kasip kavurabilir yetenekleri oturabilir, 15 olur 3 seneye 20 milyonluk oyuncu yapariz fln. Bu yapilacak transfer bedeli 20 milyonda olabilir 300 binde cunku tek scout ekibi kendisi olmadigi icin piyasa kizisabilir bilmedigimiz herifler muazzam paralara gidebilir oyuncu yetenegine gore degisebilir falan filan.

Neyse kazayla okur belki.
Mathias jensen
Jonathan Amon
Bunlari ilk firsatta kesfedersin umarim pampa.

Enteresan lan oyuncu iyiyse ya terim aldirmis oluyor ya aysal.
Karsi arguman olarakta kotuyse ya aysal aldirmis oluyor ya terim.
Hayir yani ayni anda basarili veya basarisiz olma olasiligi yok bu kafalara gore.
Sidik yaristirmaya bir son versek iyi olur bence. Aysalin aldirdigi denilen oyunculardan birisi yazin 40 milyon euroya transfer olacak yukaridaki sacma tartma olayina gireceksek çarşı karışır bence.

10 senedir scout adi altinda transfer izleme komitesi diye bir ekip var. Bakin ne diyorum transfer izleme ekibi adama su su oyunculari izle diyorlar rapor hazirla ver. Oyunculari menajerler kulube oneriyorlar bu arada teknik heyet seciyor utkucanin ekibe gonderiyorlar.

Bu baglamda basarisiz transferi ben direkt bu herife yazarim.

Utkucanin bulduklari icin ise altyapiya bakabiliriz oradaki transferler bizzat ekibin kesfidir bu oyuncular a takima cikarsa scout basarisini degerlendirir.
Yoksa kendini kanitlamis premier ligde oynayan takimiyla sozlesmesi bitmis dembeleyi bulmak marifet degil bana gore. Veya avrupa futbolunda ozetleri izleyen herhangi bir birey salah, shakiri gibi oyunculari kesfettim diye ortalikta gezebilir.

Bunları bulmak elbette scouttur ama bununda kategorileri var aslinda . 10 sene sonra takima katilabilecek potansiyelde de olabilir direkt gelip oynayabilecek potansiyelde de.
Scoutun olayi bizim ligde adi hic duyulmamis olsun ama geldiginde icinden ronaldo ciksin isteniyor.
Bana gore scout dedigimiz gelecekte bunlar degerlenir diye ongorude bulunan adamlardir yastan onemsiz 25 yasinda olur 28inde ortaligi kasip kavurabilir yetenekleri oturabilir, 15 olur 3 seneye 20 milyonluk oyuncu yapariz fln. Bu yapilacak transfer bedeli 20 milyonda olabilir 300 binde cunku tek scout ekibi kendisi olmadigi icin piyasa kizisabilir bilmedigimiz herifler muazzam paralara gidebilir oyuncu yetenegine gore degisebilir falan filan.

Neyse kazayla okur belki.
Mathias jensen
Jonathan Amon
Bunlari ilk firsatta kesfedersin umarim pampa.
Mathias Jensen çok iyi gerçekten kacmamali diğer arkadaşı tanımıyorum

Terim'in 3.döneminin tek transfer fiyaskosu 2.750 milyon Euro bonservisle alınan Yiğit Gökoğlan'dır. 2.dönemine dair olumsuz konuşanlara çokta bir şey diyesim yok çünkü Luce'nin bıraktığı hazır ve maliyeti ekonomik kadro ile devam etmeyip sil baştan takım kurmaya çalışması hataydı ve bunun bedelini de hem kendisi ödedi, hemde kulüp.

Shaqiri Dünya Kupasına bu performans ile devam ederse ya Stoke'da kalır ya biz alırız.

Trt izliyorum ... daha doğrusu 10 dakikadır açık kalmış.

Bin kere uzunu izledim reklamda.

Hem partisine hemde bana basın diyor devlet kanalında.

Utanç verici ama millet memnun demek ki seçiliyor

Shaqiri' yi isteyenler hangi mevki için istediklerini de belirtsin bir zahmet. Kira-opsiyon ile dahi maliyetini karşılayamayacak olmamız ayrı konu...

Piyasaya ilk çıktığında kanat da oynayabiliyordu, şu anki fizik durumuyla mümkün değil. Ofansif orta saha olarak da beklentileri karşılayacak biri hiç değil. Zaten olmayacak dua, Allah yolunu açık etsin...

Gidin bi banyo yapın gelin sizin yüzünüzden ne gelen var nede giden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt