Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Başkan öyle çok hayal satan bir adam değil Nagatomo 'yu dillendiriyor ise vardır bir bildiği. Nagatomo transferi bitme aşamasındadır diye düşünüyorum

Benim bu transfer döneminde tek beklentim adam akıllı bir Merkez Orta Saha. İnanın yeter ki kaliteli en az Fernando Reges ayarında bir orta saha alalım da başka hiç transfer yapmasak da zoruma gitmez. Bence gelecek sene ki başarımızı konumumuzu etkileyecek en önemli transfer Merkez Orta Saha transferi

Ha birde A.Musa 'yı kiralayabilirsek transfer döneminin sonuna doğru ballı kaymak olur. Bundan fazlasını da beklemiyorum açıkçası ...

Assalmun aleykum arkdaşlar herhangi bi şıkırtı tıkırtı duyum veyahut kesinleşmiş trasfer var mı?

Gecmisle ilgili Terim oyle yaptiydi boyle yaptiydi diye konusmanin bugune bi faydasi yok.

Bugun GS oyuncu satip takviye yapmak zorunda.

Umarim verimli olanlari tutup verimsizleri satmaktir strateji. Gary ve Gomisi degerinin altina satilmamalari sart.

Yoksa 4 yil boyunca patlariz. Aman dikkat.

Herkese iyi geceler. Yarın bombaların patladığı, uçakların indiği, çöplerin kıçına tekme vurulduğu bir transfer döneminin başlangıcı olur umarım. :(

tenor.gif

Yine duyumsuz bir gun gecirdik

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın da gündemine gelen Francesco Acerbi için Sassuolo'nun Lazio'dan istediği bonservis €15M. Lazio'nun teklifi ise €10M. (Gazzetta)

nedir sizdeki bu çekememezlik , eleştirmek için eleştirme merakı anlamıyorum cidden böyle bir toplum değildik ya çok yazık çok.

g6ADAL.png

ND4d4N.png

Yabancı sınırı 6 yken alınan topçular ortada , o oyuncularla alınan başarılar ortada.

şimdi dersin onları aysal aldı terimin gittiği döneme bakalım o halde

X6ojJ6.png

Çok fenaa

Enteresan lan oyuncu iyiyse ya terim aldirmis oluyor ya aysal.
Karsi arguman olarakta kotuyse ya aysal aldirmis oluyor ya terim.
Hayir yani ayni anda basarili veya basarisiz olma olasiligi yok bu kafalara gore.
Sidik yaristirmaya bir son versek iyi olur bence. Aysalin aldirdigi denilen oyunculardan birisi yazin 40 milyon euroya transfer olacak yukaridaki sacma tartma olayina gireceksek çarşı karışır bence.

10 senedir scout adi altinda transfer izleme komitesi diye bir ekip var. Bakin ne diyorum transfer izleme ekibi adama su su oyunculari izle diyorlar rapor hazirla ver. Oyunculari menajerler kulube oneriyorlar bu arada teknik heyet seciyor utkucanin ekibe gonderiyorlar.

Bu baglamda basarisiz transferi ben direkt bu herife yazarim.

Utkucanin bulduklari icin ise altyapiya bakabiliriz oradaki transferler bizzat ekibin kesfidir bu oyuncular a takima cikarsa scout basarisini degerlendirir.
Yoksa kendini kanitlamis premier ligde oynayan takimiyla sozlesmesi bitmis dembeleyi bulmak marifet degil bana gore. Veya avrupa futbolunda ozetleri izleyen herhangi bir birey salah, shakiri gibi oyunculari kesfettim diye ortalikta gezebilir.

Bunları bulmak elbette scouttur ama bununda kategorileri var aslinda . 10 sene sonra takima katilabilecek potansiyelde de olabilir direkt gelip oynayabilecek potansiyelde de.
Scoutun olayi bizim ligde adi hic duyulmamis olsun ama geldiginde icinden ronaldo ciksin isteniyor.
Bana gore scout dedigimiz gelecekte bunlar degerlenir diye ongorude bulunan adamlardir yastan onemsiz 25 yasinda olur 28inde ortaligi kasip kavurabilir yetenekleri oturabilir, 15 olur 3 seneye 20 milyonluk oyuncu yapariz fln. Bu yapilacak transfer bedeli 20 milyonda olabilir 300 binde cunku tek scout ekibi kendisi olmadigi icin piyasa kizisabilir bilmedigimiz herifler muazzam paralara gidebilir oyuncu yetenegine gore degisebilir falan filan.

Neyse kazayla okur belki.
Mathias jensen
Jonathan Amon
Bunlari ilk firsatta kesfedersin umarim pampa.

Amon'u kapmış biri gibi

Jensen sağlam kumaş gibi duruyor hiç izlemedim ama istatistiklerde fena değil max 2-3 e biter böle hamleler bizi ihya eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt