Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry ~ 20 m
Gomis ~ 10 m
Belhanda ~ 5 m

................... Fernando..............
...... .Wilshere.............Fellaini.....
Feghouli......Bas Dost..... Trezeguet

Trezeguet hariç imza parası veririz hepsine ama en azından ffp açısından baya rahatlarız

Dost'a gerek yok, hic sevmedigim tarzda bir forvet + 29 gol atan Gomis'i oyunundan dolayi elestiren taraftar Dost'a 2 mac sonra sallamaya baslar zaten.

Gomis, kendisi kesin olarak gitmeyi tercih ediyorsa 10-15 e gitsin. Ancak niyeti kalmaksa kalsın. Yıllar sonra adam gibi bir forvet bulmuşuz; yanına ve yedeğine adam lazımken, gönderip de yerine kimi alacaz sanki?!...

Gomis, kendisi kesin olarak gitmeyi tercih ediyorsa 10-15 e gitsin. Ancak niyeti kalmaksa kalsın. Yıllar sonra adam gibi bir forvet bulmuşuz; yanına ve yedeğine adam lazımken, gönderip de yerine kimi alacaz sanki?!...

Eger 15 milyonluk teklif gelirse kesinlikle satilmali. Bu paraya takimdan herkes gidebilir.

Yerini de yillardir takimda gormek istedigim forvet ile doldururuz: Seydou DOUMBIA

Büyük ihtimal menajeri yoklama çekiyor kulübe

Haberlerde ki gibi Gomisden böyle bir teklif geldiyse ayıp yani kaç milyon kazandı sadece bu sene

Gomis'in vereceği katkıyı verecek adam bulmak zor da teklif ondan geldiyse ani düşüş yaşaması da çok muhtemel

Duygusal bir adam çünkü çabaladım,taraftarın sevgilisi oldum karşılığını bulamadım diyebilir

Gomis, Feghouli, Belhanda hepsi 10 milyona gider, alırsın 30 milyon ve yaklaşık 12 milyon bütçe açılıyor.
Daha genç ve ucuza oyuncu alınır.

Eger 15 milyonluk teklif gelirse kesinlikle satilmali. Bu paraya takimdan herkes gidebilir.

Yerini de yillardir takimda gormek istedigim forvet ile doldururuz: Seydou DOUMBIA
Bonservisine 15 m verebilecek kulüp Gomis' i ikna eder zaten; o durumda da ''Elveda'' demek düşer bizlere...

Doumbia benim de beğendiğim, bizim ligde parlayabileceğini tahmin ettiğim bir forvet. Ancak karakter-uyum konusunda emin olamıyorum doğrusu...

Neyse, zam ve transfer yapma isteği doğru ise gider zaten Gomis. Alternatifler o zaman düşünülür...

Bu sene gomis in performansı ile başarılı olduğumuzu reddedemeyiz ama , hava üstünlüğüde olan bir forvete ihtiyacımız olduğu da ortada. 10+ verelim diyenler olsa da FT havalı bi forveti garantiye almaya yaklaşmadan izin vermez sanırım. eğer yeni eleman 10+ civarı ise gomis de 12+ dan ucuza yollanmaz ki, kalanını da yedek forvete giydiririz.

Bence de ama Şenol bir şekilde Buraktan verim alacağı yapıyı oluşturur

İlerde Burak'ın top tutmasını bekleyen bir sistem oluşturursa rahatız :D
Kral yaşlanıyor artık son hamlesini bjk ye 1 darbe vurup fiko nun paralarını alarak yaparsa iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt