Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon serdar yanına 20-25 arası gelişime açık bir stoper
Nago
Orta sahaya ndiaye tarzı bir adam
Forvete falcao gomis satılabilirse
Belhanda satılabilirse iyi yerine takımında kendini ispatlamış genç bir yetenek yedeğine e akbaba
Feghouli satılabilirse yerine yine ispatlı bir genç yetenek ya da e mor
Rodriguezin satılması aptallık olur bence

Maicon serdar yanına 20-25 arası gelişime açık bir stoper
Nago
Orta sahaya ndiaye tarzı bir adam
Forvete falcao gomis satılabilirse
Belhanda satılabilirse iyi yerine takımında kendini ispatlamış genç bir yetenek yedeğine e akbaba
Feghouli satılabilirse yerine yine ispatlı bir genç yetenek ya da e mor
Rodriguezin satılması aptallık olur bence
latest

Brezilya pazarı hariç , Şili Arjantin Peru Uruguay Meksika bu pazara bakılmalı buralara kök salınmalı bence , Kalıcı olarak scout yollayıp oraya hakim olunmalı , Belhandaya 10 Maicona 8 çok veririz , Şiliden 1 e alıp 40 a satarız bu lig artık pazarlanıyor Güney Amerika gerçeği ile yüzleşip iyi analiz edip yağlı kapıdan payımızı almamız gerekir . Bu euro / dolar kuruyla avrupa transfer piyasasında yer almamız imkansız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünya Kupası bitmeden gelişme olmayacak, öyle gözüküyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hazır mıyız???

5yklEM.png

Hazır mıyız???

5yklEM.png

Değiliz, bu kadroyla BJK gibi ballı grup çekmezsek elimize verirler. Zaten ben CL’den çok lige odaklıyım, artık dominasyon kurmamız şart. Alİ Koç’lu Fb’yi tokatlamak onları psikolojik olarak bitirir. Bjk zaten batık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herzamanki gibi cok yavas dan aliyoruz transfer isini, eger Dünaya kupasini bekliyorlarsa ozaman bildigin yandik, cünkü senin talip oldun futbolcuya baskalari da talip olacak

Biz neden orta saha için Klaassen 'i kiralamaya çalışmıyoruz ki ?

Belhanda-Klaassen
Fernando

Orta sahası iş yapmaz mıydı ? Belhanda 'nın yapamadığı hücum katkısını kat kat yapardı Klaassen o da Belhanda gibi oyunu çift yönüyle oynayan 10 numara tipinde bir oyuncu ne defans olarak ne sertlik ne mücadele olarak hiçbir eksiği olacağını düşünmüyorum bu orta sahanın ...

O degilde hollanda basinina gore fb senelik 2.5 mil önermis cocu'ye, adam PSV'de 0.5 aliyordu.

Ne oldu arkadaşlar biz ceza almadık mı UEFA'dan? Hani adam akıllı transfer yapamıyorduk. Yine coşanlar olmuş forumda Falcao bilmem ne diye? Adam Türkiye'ye yıllığı 7 milyondan aşağı gelirse beni vurun. :D UEFA cezası açıklandıktan sonra pek giremedim foruma. Rica ederim biri anlatsın bu iddiaların nedenini.

Oyuncu: Maycon
1f1e7-1f1f7.png

Eski kulübü: Corinthians
Yeni kulübü: Shakhtar Donetsk
Tip: Bonservis
Bedel: €6,6M
Mevkii: Orta Saha

Df7aEd6XUAIYLJT.jpg

yine bir brezilyalı almışlar 2 sezon sonra 50 milyon euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt