Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cueva falan geçin Belhanda giderse Bennacer gibi biri gelir Fatih hoca ön libero önünde 2 tane 8 numara ile oynayacak

Kazma bir adam. Ona verilecek 2 Milyon Euro yok elimizde.

Donk’un en azından tekniği var. Bunun hem beli dönmüyor hem de sorunlu.
yok ya o kadar da değil.geçen sene burda ölüyodu herkes imbulaya.rakipler gelirse diye korkuyodu orda burda.fransadaki gibi oynarsa baştacı olur imbula.donk seneye iyi oynar mı bilemiyorum.yaşı zaten 33 olacak.imbula daha genç.donka gerek yok

yok ya o kadar da değil.geçen sene burda ölüyodu herkes imbulaya.rakipler gelirse diye korkuyodu orda burda.fransadaki gibi oynarsa baştacı olur imbula.donk seneye iyi oynar mı bilemiyorum.yaşı zaten 33 olacak.imbula daha genç.donka gerek yok

4 senedir patlama yapacak. Tam Rusya üzeri Katar’da kariyer bitirmelik topçu.

Joe Allen sozlesmesini uzatmis. Ndiaye var, Imbula donecek, Fletcher var, Etebo'yu aldilar. Ndiaye veya Imbula kiralanabilir.

4 senedir patlama yapacak. Tam Rusya üzeri Katar’da kariyer bitirmelik topçu.
gelirse göreceğiz.ben zaten ndiaye ve bennacerden yanayım.ndiaye burda da 6 numarada güzel işler yaptı,üzerine premier lig gördü...gelişmiştir iyce.bakalım...

topla ilişkisi de çok iyi ,tugay kerimogluna benzettim biraz.gerçi tugayı da videolardan biliyoruz ya
Şutları çok çok iyi. Tam aradığımız golcü orta saha. Ajak'ın ilgisi varmış zaten. 2-3 milyon euro'ya alır 40-50'ye okuturlar 2-3 sene sonra. Biz de senle bi transfer döneminde uplarız adını.

Şampiyonluk sonrası kadroyu daha sıkı ve geleceği olan bir hale getirmezsek sonumuz Beşiktaş ve 4 sene önce ki biz gibi olacak.

2012 de

Selçuk
Melo
Elmander
Ujfalusi
Riera
Eboue

Gibi üst düzey isimler 2 sene içinde perte çıktı yüzde 80 ölçüde.

Sadece Muslera kaldı o takımda olup hala oynatabildiğimiz.

O yüzden bizim 20-24 yaş arası futbolcuları iyiyse kadromuza bonservisi yüksek de olsa katmamız lazım.

Bu kadrodan

Gomis (33)
Fernando (31)
Mariano(32)
Nagatomo (32)-alırsak

2 sene sonra emekli en geç.

Artık Bennacer mi olur, başka biri mi bilmem ama 5’e alıp 20’e satabileceğimiz yatırımlar yapmalıyız.

1529319442665.webp
rafael için 5 milyon istiyomuş lan lyon

bugun en erken mac 6 damı daha erken mac yokmu

------------muslera
mariano----kurt---aziz----japon
-------fernando---imbula
---mor----akbaba---rodriguez
------------wellbeck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt