- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
topla ilişkisi de çok iyi ,tugay kerimogluna benzettim biraz.gerçi tugayı da videolardan biliyoruz yaMüthiş bir kumaşı var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
topla ilişkisi de çok iyi ,tugay kerimogluna benzettim biraz.gerçi tugayı da videolardan biliyoruz yaMüthiş bir kumaşı var
yok ya o kadar da değil.geçen sene burda ölüyodu herkes imbulaya.rakipler gelirse diye korkuyodu orda burda.fransadaki gibi oynarsa baştacı olur imbula.donk seneye iyi oynar mı bilemiyorum.yaşı zaten 33 olacak.imbula daha genç.donka gerek yokKazma bir adam. Ona verilecek 2 Milyon Euro yok elimizde.
Donk’un en azından tekniği var. Bunun hem beli dönmüyor hem de sorunlu.
cueva bunun icin biçilmiş kaftan, üstelik solaktir kendisi!Cueva falan geçin Belhanda giderse Bennacer gibi biri gelir Fatih hoca ön libero önünde 2 tane 8 numara ile oynayacak
yok ya o kadar da değil.geçen sene burda ölüyodu herkes imbulaya.rakipler gelirse diye korkuyodu orda burda.fransadaki gibi oynarsa baştacı olur imbula.donk seneye iyi oynar mı bilemiyorum.yaşı zaten 33 olacak.imbula daha genç.donka gerek yok
kariyerinde orta saha oynamışlığı yok hep 10 numaracueva bunun icin biçilmiş kaftan, üstelik solaktir kendisi!
gelirse göreceğiz.ben zaten ndiaye ve bennacerden yanayım.ndiaye burda da 6 numarada güzel işler yaptı,üzerine premier lig gördü...gelişmiştir iyce.bakalım...4 senedir patlama yapacak. Tam Rusya üzeri Katar’da kariyer bitirmelik topçu.
Joe Allen sozlesmesini uzatmis. Ndiaye var, Imbula donecek, Fletcher var, Etebo'yu aldilar. Ndiaye veya Imbula kiralanabilir.
Şutları çok çok iyi. Tam aradığımız golcü orta saha. Ajak'ın ilgisi varmış zaten. 2-3 milyon euro'ya alır 40-50'ye okuturlar 2-3 sene sonra. Biz de senle bi transfer döneminde uplarız adını.topla ilişkisi de çok iyi ,tugay kerimogluna benzettim biraz.gerçi tugayı da videolardan biliyoruz ya
Paraya bak
bu sabah çok erken açmıştık zaten beklenen bir gelişmeAksama dogru transferi kapatiriz diye dusunuyorum