Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alacağımız hiçbir isim görünen o ki beni heyecanlandıran bir isim olmayacak. Zira ismi geçen adamları kes.

Muslera ve rodrigues dışında hepsi satılabilir bence ,rodrigues giderse üzülürüm bu tarz adam zor buluruz bir daha

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda ve Gomis'in olası satışından gelecek 20 milyon euro, Telles'in satışından alacağımız 3 milyon euroluk pay ve Cavanda, Carole gibi gözden çıkardığımız oyunculardan elde edeceğimiz gelirle yaklaşık 25 milyon euroluk bir bütçe oluşturabiliriz.

Bu bütçeyle de;

-----------------Muslera--------------

Mariano - Maicon - Serdar - Nagatomo

--------Fernando - N'diaye ----------
--------------Bernard------------

Feghouli - Bacca - A. Musa

11'ini kurup kenardan Garry ve Sinan'ı getirebiliriz

Hayallerde yaşamayin.
Doktorun dedigi gibi temmuzun sonunda soylentiler baslar agustosta aliriz 2 3 çop.

Alacağımız hiçbir isim görünen o ki beni heyecanlandıran bir isim olmayacak. Zira ismi geçen adamları kes.

DeZIYtDX4AESGLy

Reis zaten bu adamı da rodri gidecek öyle alacaz gibi duruyor ne anladık bu işten
Sıkıntılı mevkilerin yerine adı geçen adamlara bak

FATEGH hocam suphesiz iyi oyuncular kazandiracaktir takima rtas, hocam Sampiyonlar Liginde tokatlanmak istemez.

Medya hep ayni isimleri yaziyor zaten. Baska isimler de vardir.

Emery hocam guzel takim kuruyor. Bu sene emery hocamın askeriyiz.

Xherdan Shaqiri: "Bir gün Türkiye'de oynayacağım ama bu sezon değil"

Emekliliğinde uğrar kral umarım alan biz olmayız
İSTEKLİ ÇALIŞARAK 15+ kilo verirse; bedeni fazlalıklardan kurtulurkan çalışan kısımlar daha da güçlenerek tecrübesi ile kibirini örtebilecek bir seviyeye yükselme potansiyeli var halen.
Yaş 70 iş bitmişlerden değil, daha 26 sında çocuk sayılır. 20 de sözleşmesi bitmeden herhangibir şekilde sosyal hayatında motive edebilecek birisini bulmalı düzene girerse başkasına yüz vermesin diye.. Tek sorun yeterince profesyonel disiplini olmaması, yok değil elbette var ama, kendisinden istenenlere tam riayet edecek kadar değil.
Yeteneklerini kimse inkar etmiyor ama, bu vaziyette iken üzerine koyma açısından bakıldığında; yeteri kadar gelişemediği ile kalmayıp birde cepten yiyerek 5-6 sene sonra olması gereken fizik kondüsyonun da epey altında kalacak gibi..

----------------Muslera------------------
Mariano--Maicon--Serdar--Nagatomo
---------------------Fernando-----------
--------Szymanski------------------------
Feghouli-----------A.Musa---------Gary
-----------------Gomis------------------

----------------Yerli---------------
Linnes--Denayer--O.Kabak--Yerli
------------------Donk------------
----------Bennacer----------------
Sinan---------Akbaba-----Muğdat
--------------Gurbetçi--------------

Giden:
Belhanda = 10m Euro
Tolga = 2m Euro
Eren = 1m Euro
Telles = 4m Euro
Melo = 0,5m Euro
Carole = 1,5m Euro
Cavanda = 1m Euro
-------------------------
Toplam = 20m Euro

Gelen:
Denayer = 4,5m Euro
Bennacer = 4,5m Euro
Szymanski = 4m Euro
Akbaba = 4m Euro
Muğdat = Bedava
Gurbetçi Forvet = 2m Euro
Yerli Kaleci = 1m Euro
Yerli Sol Bek = 1,5m Euro
Nagatomo = 2,5m Euro
A.Musa = 1m Euro (Kiralık) + Opsiyon

Gomis kendi gitmek istemedikten sonra kesinlikle satılmamalıdır. Bu kadar çalışkan karakterli bir oyuncunun ederini ve gelip uyum sağlama sürecini bir düşünüp akıllı davranmamız lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle. Kendi gitmiyorsa yollamanin alemi yok.

Bizim kadroyu guclendirmemiz lazim. Bu da Gomis le Rodriguezi tutmakla baslamali.

Gomis yerine 10 ardan 2 arabi okutalim. Ereni yollayalim. Yerlerine kiralik 4-5 adam bulalim.

Kiralik diyorum cunku satin aldigin adamin elinde patlamasi bu onumuzdeki 4 yil boyunca cok riskli.

Bu donem bana gore GS in "Satin alma opsiyonlu kiralama donemi" olmalidir.

Diger taraftan Ahmet musaya guvenemiyorum. Satin alinmasina kesin karsiyim. Ama belki Ereni yollayip satin alma opsiyonlu kiralamaya daha sicak bakabilirim.

Ruyamda gomis guangzhou evergrande'ye transfer oluyodu. Shanghai shenhua'yla mac yapiyolardi ilk mac'ta sakatlaniyodu. Hatta rakip takim'da burak yilmaz oynuyodu.

Kesinlikle. Kendi gitmiyorsa yollamanin alemi yok.

Bizim kadroyu guclendirmemiz lazim. Bu da Gomis le Rodriguezi tutmakla baslamali.

Gomis yerine 10 ardan 2 arabi okutalim. Ereni yollayalim. Yerlerine kiralik 4-5 adam bulalim.

Kiralik diyorum cunku satin aldigin adamin elinde patlamasi bu onumuzdeki 4 yil boyunca cok riskli.

Bu donem bana gore GS in "Satin alma opsiyonlu kiralama donemi" olmalidir.

Diger taraftan Ahmet musaya guvenemiyorum. Satin alinmasina kesin karsiyim. Ama belki Ereni yollayip satin alma opsiyonlu kiralamaya daha sicak bakabilirim.

Kiralık transferler olabilir ama mutlaka uygun fiyatlı opsiyonunun sözleşmeye eklenmesi gerekir.
Örneğin; Nagatomo'ya kiralarken 1m Euro opsiyon koysaydık İnter üzerine atlardı. Şimdi 5m'dan açıyorlar kapıyı şark kurnazları.

Ayrıca önümüzdeki 3-4 senelik süreçte her sene mutlaka en az 2 altyapı oyuncusu parlatmamız gerek. Mesela bu sene Ozan Kabak, Ahmet Sivri veya Atalay Babacan; seneye Mustafa Kapı vs...
Her sene en az iki altyapı oyuncusu çıkartabilirsek 3-4 senenin sonunda kaya gibi takımımız olur. Çok da iyi paralara oyuncu satmaya başlarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt