İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Alacağımız hiçbir isim görünen o ki beni heyecanlandıran bir isim olmayacak. Zira ismi geçen adamları kes.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alacağımız hiçbir isim görünen o ki beni heyecanlandıran bir isim olmayacak. Zira ismi geçen adamları kes.
Reis zaten bu adamı da rodri gidecek öyle alacaz gibi duruyor ne anladık bu işten
Reis zaten bu adamı da rodri gidecek öyle alacaz gibi duruyor ne anladık bu işten
Sıkıntılı mevkilerin yerine adı geçen adamlara bak
Hayırlı olsun beyler geliyor
İSTEKLİ ÇALIŞARAK 15+ kilo verirse; bedeni fazlalıklardan kurtulurkan çalışan kısımlar daha da güçlenerek tecrübesi ile kibirini örtebilecek bir seviyeye yükselme potansiyeli var halen.Xherdan Shaqiri: "Bir gün Türkiye'de oynayacağım ama bu sezon değil"
Emekliliğinde uğrar kral umarım alan biz olmayız
Ben geliyorum renktaş bizzat kaynak benimHocam kaynak alalim kim geliyor
Kaynaksiz duyum paylasan renktaslarimizi evinden alip bir guzel dövüp stress atiyoruz
Gomis kendi gitmek istemedikten sonra kesinlikle satılmamalıdır. Bu kadar çalışkan karakterli bir oyuncunun ederini ve gelip uyum sağlama sürecini bir düşünüp akıllı davranmamız lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesinlikle. Kendi gitmiyorsa yollamanin alemi yok.
Bizim kadroyu guclendirmemiz lazim. Bu da Gomis le Rodriguezi tutmakla baslamali.
Gomis yerine 10 ardan 2 arabi okutalim. Ereni yollayalim. Yerlerine kiralik 4-5 adam bulalim.
Kiralik diyorum cunku satin aldigin adamin elinde patlamasi bu onumuzdeki 4 yil boyunca cok riskli.
Bu donem bana gore GS in "Satin alma opsiyonlu kiralama donemi" olmalidir.
Diger taraftan Ahmet musaya guvenemiyorum. Satin alinmasina kesin karsiyim. Ama belki Ereni yollayip satin alma opsiyonlu kiralamaya daha sicak bakabilirim.