Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18/19 Arsenal

Leno
Lichtsteiner Sokratis Caglar Monreal
Xhaka Torreira
Mkhitaryan Mesut Lacazette
Aubameyang

Yedeklerde: Cech, Bellerin, Kolasinac, Koscielny, Elneny, Ramsey, Iwobi

TD: Unai EMERY

Avrupa'da falan eşleşsek çalım manyağı yaparız.

bas dostu istemiyorum.gomis-ahmed musa- umut bozok güzel olurdu.umut bozoku hadi boşver. ahmet sivri veya yunus akgünü bi şekilde kazanabilirsek süper olacak.

Dost u isteyenler bir buna baksin. Adamin son 46 golunun 45i ya penalti, kafa topu yada topu durdurmadan bitiricilik yaparak atiyor.

Mac basi dogru dürüz pas atmiyor ve dribbling de yapmiyor istatisklere göre.

Dost konusunda forumda bazi uzmanlar ile tartismistim iyi hatirliyorum. Aynisini demistim ama leblebi gibi gol atiyor diyorlardi. Onu inkar eden yok zaten ama Dost'u izleyen bilir, bize gelse 2 mac sonra herkes sallamaya baslar. Takim oyununda fazla olmaz. Kenardan top getireceksin gol atacak.

Gomis'i 29 gol atmasina ragmen zaman zaman oyunun icinde kayboluyor diye elestirenler Dost'u hic cekemezler.

Hollanda milli takiminda hic bir zaman ilk forvet olamadi, sans verdiler ama hic bir zaman karsiligini veremedi. Dost 2-3 yildir golleri siraliyor dogru ama kimse de demiyor ki niye buyuk bir takim hala kendisini transfer etmedi.

Eger Gomis giderse Bacca, Doumbia tarzinda bir forvet almaliyiz, Dost gibi sadece top bekleyen forvet degil.

Bennacer
İmbula
Ahmed Musa
Denayer
Nagatomo

Hiç adam satamazsak bu beşliye çökülmeli

Hannover gömü mü buldu ne o paralar.

Gladbach'a Füllkrug denen kazmayı iteleyip parayı Yusuf'a gömecekler herhalde.

Umarım bizimkiler Füllkrug'a o kadar para vermez. En son 15 istiyordu Hannover o hıyar için.

sent via GSC

Cimbomun kasada yok kuruş.
Zıplıyor herkes Ali Koç sanki.
Full depo Trezeguem
Bide Musa vurur kafasına ama yine yok.
Bu nöbetin heyecanı meyecani yok.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cimbomun kasada yok kuruş.
Zıplıyor herkes Ali Koç sanki.
Full depo Trezeguem
Bide Musa vurur kafasına ama yine yok.
Bu nöbetin heyecanı meyecani yok.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
s-c8f9bcf647e8e0cf030a99c057f7a3811b8f6e30.gif

Geçen sene bu zamanlarda transfer haberleri ayyuka çıkmıştı. Bu sene yaprak kımıldamıyor. Fatih Hoca nasıl bir engelleme koyduysa artık.

Bu genç kanat oyuncuların hiç biri Rodrigues’in verdiği katkıyı veremez.

Ne yapabilirsin mesela? Rodrigues’i sattın €14 milyon’a mesela. Alırsın Başakşehir’den (Elia) aynı tip tecrübeli oyuncuyu 2 milyon’a, yanınada 22 yaşında genç bir sıpayı transfer edersin 4-5’e.

Bruma gibi harcarız gençleri bu şekilde. Yok Rodri’yi sat yerine 22 yaşında genç oyuncu al ilk sezonunda 9-10 gol 10 asist yapsın, yapmazsa atıp keseriz zaten.

Türkiye’de oynamanın bazı gerçekleri var. Mesela deplasman. Gençleri tabi ki görmek isteriz. Ama daha çok Arena’da oynanan maçlarda etkili olabilirler. Deplasmanda kaybolurlar.

Tecrübeli oyuncuyu makul fiyata almanın bir ayıbı yok arkadaşlar (Nagatomo). Elia olabilir, başkası olabilir, önemi yok. Yeter ki aynı tarz eleman olsun.

Reis kusura bakma da mesela Bruma. Deplasman maçlarının hepsine şova kalkıyordu rakip sahada boşluk bulduğu için tam tersine içeride ki maçları eline yüzüne bulaştırıyordu

Veya bu sene Gomis 'i ele alalım çok tecrübesiz olduğu için mi deplasmanlarda kayboldu gitti ?

Yaptığın çok büyük bir genelleme ve bana göre çok da yanlış. Ne yani şimdi Rodrigues gidip yerine Lozano 'yu alsak yok bu çok genç deplasmanlarda kaybolur mu diyeceksin ? Bu transfer olacağından değil sadece örnek olsun diye söyledim

Pastore > Roma

Nainggolan > Inter

Olacak gibi

Inter cok iyi oldu yaw

Handanovic
Cancelo Skriniar De Vrij LB
Vecino Nainggolan Brozovic
Candreva Icardi Perisic

Sadece Candreva eski Candreva degil, Cancelo'yu almis degiller ve sol bek yok. Bir orta saha daha almak isteyebilirler iyi adam yok orada, Gagliardini ve 34'luk Valero disinda.

Adem Büyük hala gelmemiş:(. Onun için girmiştim, çıkayım bari:cool:...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt