Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sport360
Liverpool Alex Telles’in 35M sterlin’lik serbest kalma bedelini ödeyip oyuncuyu satın almak istiyor. Telles, Klopp’un transfer listesinin en tepesinde bulunuyor.

NOT : Bu transfer gerçekleşirse Galatasarayımızın kasasına da 3.35M euro’luk hatırı sayılır bir para girecek.

DgCLuPoWkAEdUfX.jpg
3.5 milyon Sterlin dir o Euro degil

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aklımdan geçen şey bir transfer dönemi şu kulübün içinde bulunmak kimi gönderiyoruz kimlere salça oluyoruz merak ediyorum cidden

Bana göre Nagatomo için gereksiz yere ısrar ediyoruz.
İnter onu hicbir kulübe 3 milyondan fazla fiyata satamaz.
Oyuncunun da gönlü bizde olduğu icin bence bekleyelim biraz.
Uyum sorunu yasamaz.Geç de transfer olsa sorun yok.
Hatta ben onun yerine daha iyi bir ismin gelmesi taraftarıym bulunabilirse.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet marcelo, alaba, sandro, mendy varken nagatomo neymiş bizim daha iyisine ihtiyacımız var

Fiyatlar düser bekliyerim dersek bize ancak kimsenin istemdi cöpler kalir

Fernando Muslera
Maicon Roque-Serdar Aziz-Ahmet Çalık-Lionel Carole-Mariano Ferreira-Martin Linnes-Luis Cavanda-Tarık Çamdal
Fernando Reges-Tolga Ciğerci-Selçuk İnan
Younes Belhanda-Garry Rodrigues-Sofiane Feghouli-Sinan Gümüş-Endoğan Adili-Bafetimbi Gomis-Eren Derdiyok

Ne kadar yeterli bir kadro oldugunu söylemeye gerek yok sanirim. Boldladigim isimlerin de cöp oldugunu hesaba katarsak 11 oyuncumuz var.

Suan 11'imiz:

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Belhanda
Feghouli Sinan Rodrigues
Gomis

yuto nagatomodan iyi sol bek bulma ihtimalimiz varmı ?
yok

bu bizim için geçerli olan bişi değil zaten major avrupa klupleri hatta milli takımlar içinde zor olan bişey

bu gün hayvan gibi oyuncu basan belçika milli takımında bile 1 adet sol bek yok evet yok yanlış duymadınız koskoca arjantin milli takımında da bizimde gündemimize gelen tagliafico oynuyor düşünün kendisinin de bok gibi bi bek olduğu konusunda mutabıkız zaten

takımla kimyası uyuşan oyuncu fizik kaliteside üst düzeyse alınır oynatılır yani bu çok basit bişi genç yaşta 5 e alıpda 100 e satma olayını sol bekde yapmazsın orta sahada yaparsın forvette yaparsın zaten böyle bişi yapabiliceksen

Evet marcelo, alaba, sandro, mendy varken nagatomo neymiş bizim daha iyisine ihtiyacımız var
Ya adam yıllarca yedek bekledi İnter'de.
Bu kadar da abartmayın.
Evet bize ilaç oldu.
Ama Lato'dan sonra ebem de oynada beğenecektik afedersin.
Gelmesini bende çok istiyorum.
Ama 3'ten fazla etmez,adam 32 yaşına giriyor.

yuto nagatomodan iyi sol bek bulma ihtimalimiz varmı ?
yok

bu bizim için geçerli olan bişi değil zaten major avrupa klupleri hatta milli takımlar içinde zor olan bişey

bu gün hayvan gibi oyuncu basan belçika milli takımında bile 1 adet sol bek yok evet yok yanlış duymadınız koskoca arjantin milli takımında da bizimde gündemimize gelen tagliafico oynuyor düşünün kendisinin de bok gibi bi bek olduğu konusunda mutabıkız zaten

takımla kimyası uyuşan oyuncu fizik kaliteside üst düzeyse alınır oynatılır yani bu çok basit bişi genç yaşta 5 e alıpda 100 e satma olayını sol bekde yapmazsın orta sahada yaparsın forvette yaparsın zaten böyle bişi yapabiliceksen
Senin bu yorumuna göre Carole'ün 10.milyon euro etmesi lazim.

Bu kadar da abartmayın.
Evet bize ilaç oldu.

eee inter tellesi aldı yine nagatomo oynuyordu telles şimdi 50 milyon € o nasıl olucak ?

Bu kadar da abartmayın.
Evet bize ilaç oldu.

İsterse 35 yaşına girsin emre, adebayor neler yapıyor ortada bizim lig zor bir lig değil sonuçta, avrupa içinde yetersiz olucağını düşünmüyorum bugün ki maçta ve derbilerde gösterdiği performans ortada visca, Q7, quardado oyuncağı oldu oynadı durdu paso.

Ne latosundan bahsediyorsun anlamadım son yıllarda adam akıllı sol bekimiz mi olduda latodan iyi diye beğenicez, telles diyenler olabilir ama bizdeyken iyi değildi özgüven problemi vardı sanırım Portoda kendini buldu.

telles bana göre portoda bişey oynamıyor yani en azından izlediğimiz bjk maçlarına bakarsak portekizde ki maçta 2 golü de onun kanadından buldu bjk ama işte porto şeyi ve menajer etkisi çok büyük
bizim maçta ise q7 nagatomoyu kovalamaktan hücuma çıkamadı zaten bi kere kovalamadı onda da asist oldu :)

telles bana göre portoda bişey oynamıyor yani en azından izlediğimiz bjk maçlarına bakarsak portekizde ki maçta 2 golü de onun kanadından buldu bjk ama işte porto şeyi ve menajer etkisi çok büyük
bizim maçta ise q7 nagatomoyu kovalamaktan hücuma çıkamadı zaten bi kere kovalamadı onda da asist oldu :)

helal fatih agabey

Bu kadar da abartmayın.
Evet bize ilaç oldu.

Nolmuş 32 ise? Alves 35 yaşında üst seviye kulüplerde CL oynadı, bu yaz sakat olmasa Brezilya takımında Dünya Kupasında olacaktı.

3 yıl az mı?

Son yıllardaki sol bek performanslarını göz önüne alırsak:

1. Nagatomo
2. Riera
.
.
.
3. Telles

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt