Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu şarkıyı dinleyerek,bisiklet süren kaç kişiyiz 2002 dünya kupası yazında?

Nagatomo gelmeli

Aylardir yaziyoruz,melo gibi kalpten oynayan bir adam bulmusuz bir daha zor buluruz takimi bu kadar sahiplenen bir futbolcu

200.gif

Rodri gitmeli, hazir iyi bir sezon gecirmisken firsati degerlendirip 10-15m arasi satmaliyiz. Gelecek sezon ayni performansi sergilese bile 15 milyondan fazla teklif gelmez.

Kanatlara Feghouli Rodrigues Sinan Yunus Recep yeterli tabii bir de kanat-forvet alinacagini varsayiyorum

Kanatlara Feghouli Rodrigues Sinan Yunus Recep yeterli tabii bir de kanat-forvet alinacagini varsayiyorum
yunusu kazanırsak fazlası ile yeterli zaten.adam yerine koymuyo gibi görünüyorum ama metehan mertöz de cok ciddi bi aday parlamaya.cok yetenekli.umarım yunusla ikisini kazanırız.

Muslera - XXXXX
Mariano - Maicon - Serdar - XXXXX - Linnes - XXXXX
Fernando - XXXXX - Belhanda - Donk - Selçuk
Feghouli - Rodrigues - Gomis - Sinan - XXXX - Eren

Eldeki adamları yollamayacaksak 5 transfer yeter.

1 kaliteli 8
1 kaliteli kanat forvet
1 hızlı stoper
1 yedek yerli GK
1 adette Nagatomo

Feghouli - Gomis - Rodrigues

Trezeguet yerine Musa'yı kiralayalım 3'ünü de yedekler.

Rodri gitmeli, hazir iyi bir sezon gecirmisken firsati degerlendirip 10-15m arasi satmaliyiz. Gelecek sezon ayni performansi sergilese bile 15 milyondan fazla teklif gelmez.
giderse trezgeuet gelir,kalırsa da iyi olur.seneye de alıcısı çıkar

M'Baye Niang fiziğini acayip geliştirmiş. Eskiden çok inceydi.

Fiziği kalınlaşmasına rağmen hızından da pek bir şey kaybetmemiş. Helal olsun.

Radyospor'a konuşan İtalyan Gazeteci Lorenzo Di Caprio: "Chiellini Juventus'tan ayrılmayacaktır. Ayrılsa bile Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum.

Lorenzo Di Caprio: "Galatasaray Ismael Bennacer ile ilgileniyor. Bunu kesin olarak söyleyebilirim. Bu bilgiyi teyit ettim. Görüşmeler devam ediyor. Galatasaray'ın önerdiği ücret 2 M€'nun biraz üzerinde. Empoli'nin beklentisi 5-6 M€. Kolay değil ama neden olmasın."

Lorenzo Di Caprio: "Oyuncuya talip olan Genoa ve Sampdoria da var. Kolay olmasa da ikna edilebilir. Galatasaray büyük ve köklü bir kulüp. Oyuncu çok başarılı."

İtalyan gazeteci Lorenzo Di Caprio; "Galatasaray'da Nagatomo transferi, muhtemelen İnter'in (UEFA'yla yaptığı) FFP anlaşması nedeniyle 30 Haziran'dan önce gerçekleşebilir."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt