Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera - XXXXX
Mariano - Maicon - Serdar - XXXXX - Linnes - XXXXX
Fernando - XXXXX - Belhanda - Donk - Selçuk
Feghouli - Rodrigues - Gomis - Sinan - XXXX - Eren

Eldeki adamları yollamayacaksak 5 transfer yeter.

1 kaliteli 8
1 kaliteli kanat forvet
1 hızlı stoper
1 yedek yerli GK
1 adette Nagatomo
ortsaha merkezi 2 yapsak donk u şutlasak selçuk yedeğin yedeği olsa

Mısır ın 17 numaralı orta saha oyuncusu Elneny de çok kaliteli . Bizim orta saha da çok iş yapardı

Treze'den vazgecmek uzereyiz

Bennacer icin 5-6 milyon istiyorlar

Yok mu 1 tane olumlu haber

Radyospor'a konuşan İtalyan Gazeteci Lorenzo Di Caprio: "Chiellini Juventus'tan ayrılmayacaktır. Ayrılsa bile Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum.

Lorenzo Di Caprio: "Galatasaray Ismael Bennacer ile ilgileniyor. Bunu kesin olarak söyleyebilirim. Bu bilgiyi teyit ettim. Görüşmeler devam ediyor. Galatasaray'ın önerdiği ücret 2 M€'nun biraz üzerinde. Empoli'nin beklentisi 5-6 M€. Kolay değil ama neden olmasın."

Lorenzo Di Caprio: "Oyuncuya talip olan Genoa ve Sampdoria da var. Kolay olmasa da ikna edilebilir. Galatasaray büyük ve köklü bir kulüp. Oyuncu çok başarılı."

İtalyan gazeteci Lorenzo Di Caprio; "Galatasaray'da Nagatomo transferi, muhtemelen İnter'in (UEFA'yla yaptığı) FFP anlaşması nedeniyle 30 Haziran'dan önce gerçekleşebilir."

Bu inter ffp kozunu iyi kullanmalıyız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Niang,Milanda oynayan herhalde. Orda iken kazma gibiydi. Baya gelişmiş. Skor da üretse acayip bir futbolcu olur. Yanlız mevkisini çözemedim. Kanatta da fena değil. O boya rağmen acayip hızlı.

Bennacer 5 M ise o da yatar Ndiaye ve Imbula kiralıktan başka opsiyon yok gibi

Geç olsun ama güç olmasın. Nokta transferler yapmamız gerekiyor, FFP ensemizde. Dikkatli davranıyoruz o yüzden gecikiyor transferler bence.

Bu Niang,Milanda oynayan herhalde. Orda iken kazma gibiydi. Baya gelişmiş. Skor da üretse acayip bir futbolcu olur. Yanlız mevkisini çözemedim. Kanatta da fena değil. O boya rağmen acayip hızlı.

Aynen o Halit aga. Kendini çok geliştirmiş. Milan sürekli kiraladı.

İngiltere ve İtalya takımlarına. Aslında forvet ama hızından dolayı kanat forvette oynatıyorlar.

2012 yılında 18 yaşındayken 3 milyona almıştı Milan, 12 milyona Torino'ya sattılar.

En az bir 5 milyon'da kiralama ücretlerinden kazandırdı.

Kesinlikle mantıklı lakin hoca Donku yollatmayacak gibi hissediyorum ,Yoksa çıkart Donku koy Imbulayı fıstık gibi
kesinlikle aynı fikirdeyim imbula yada o kalitede biri çünkü donk geldi küfür ettik oynadı küfür ettik sözleşmesi bitiyo kurtulcaz derken bikaç maç iyi oynadı diye yeni sözleşmeyi hakettiğini düşünmüyorum özellikle şampiyonlar liginde oynarsa yine küfürlü günlere döneceğimizden şüphem yok inşallah uzatmazlar

Muslera

Mariano
Chiellini (?)
Serdar
Nagatomo

Fernando
Bennacer

Trezeguet
Belhanda
Rodrigues

Gomis

Maicon ve Feghouli satılır.

kiralık transferlere opsiyon koymayı akıl ederler inşallah opsiyonsuz külliyen zarar hiçbir anlamı yok

Badou'yu hiç oynatmadı Senegal iyi bari kendini gösterip transfer olmasın bize gelsin

Ertac - 500 K
Denayer - 4 M
Nagatomo - 2.5 M
Ndiaye/Imbula - 1 M Kira
A. Musa - 1.5 M Kira

9.5 Milyon € ya ekonomik paket

Dikkatli fln davranmiyoruz reys
Buyuk ihtimalle daha liste belli olmamistir yada aptal aptal topcularin pesinden kosuyoruzdur
Niye bu olumsuz fikre kapıldın reis. Ben yönetime ve hocama güveniyorum yani boş durmuyorlardır bence, maddi sıkıntı ve FFP durumu olduğu için ister istemez 1 değil 2-3 kere düşünüyorlardır. Kılı kırk yarmak zorundalar transferlerde. Keşke daha hızlı olsa ben de isterdim ama maalesef ekonomi olarak çok iyi değiliz...:confused:

Aynen o Halit aga. Kendini çok geliştirmiş. Milan sürekli kiraladı.

İngiltere ve İtalya takımlarına. Aslında forvet ama hızından dolayı kanat forvette oynatıyorlar.

2012 yılında 18 yaşındayken 3 milyona almıştı Milan, 12 milyona Torino'ya sattılar.

En az bir 5 milyon'da kiralama ücretlerinden kazandırdı.
Skora katkısından dolayı ucuza satmışlar. Ben bunu İngiltere de oynuyor biliyordum. Sanki geçen sene İngiltere’deydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt