Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 24348

Ceferin Galatasaray ile ilgili "Bir kez daha söylüyorum. Verilmiş bir karar hakkında yorum yapmayacağım. Anlaşma aynı şekilde devam ediyor ve güncel. Bunu biliyoruz çünkü hakem kurulu herhangi bir şey yapmadı ve değişiklik talep etmedi. dedi.

Ceferin Galatasaray’ın Avrupa’dan men edilme ihtimali var mı sorusuna ise; "Tekrar ediyorum ben Galatasaray hakkında konuşmuyorum. Real Madrid veya Tottenham hakkında da konuşmuyorum. Kararı veren bağımsız bir komite, Verilen karar sizin zannettiğiniz kadar olağan dışı değil. Anormal bir durum yok."

@Hayri P. Cund

ok? herifin alakasi yok ki mevzuyla

Bosverin simdi transferi,UEFA baskaninin aciklamalarindan anladigim kadariyla yirttik

Men cezasi olmaz

yav adam açıklama yapmış işte.normal demiş.kadir de alıntıladı,onunki daha açık ifadeli diyebilirim.normal demiş yani bu prosedür şeysi

gordum aciklamayi
kulup de ayni seyi demis
rutin ve prosedur kelimeleri beni rahatsiz ediyor
maccabi de bizle ayni durumda olmasina ragmen onlar neden review edilmiyor? demek biseyden iskillendiler
simdi yirtsak bile ki yirtacaz bu sene icin de, seneye tekrar bakip siz uymadiniz diye ceza verebilir bunlar

kasımpaşa resmen bize itelemek için açıklama yapıp duruyo resmi teklif yoksa yok arkadaş madem oyuncu sizde oynayacak oynasın

gordum aciklamayi
kulup de ayni seyi demis
rutin ve prosedur kelimeleri beni rahatsiz ediyor
maccabi de bizle ayni durumda olmasina ragmen onlar neden review edilmiyor? demek biseyden iskillendiler
simdi yirtsak bile ki yirtacaz bu sene icin de, seneye tekrar bakip siz uymadiniz diye ceza verebilir bunlar
yok ya o kadar da degil,sakin

fesih bedeli olan adam için niye teklif yapalım?en son ödeme takvimi demişlerdi.bunlar peşin istiyo parayı

donk oglak dolunayına denk gelip sağlam para kopardı.tam kariyer evinde olmus dolunay.bizde faydalansak keşke bu nimetlerden

transferden bagımsız olarak mayıs ayından beri düsüncem sampiyonlar liginde oynamamalıyız bu sene,taraftar fena atıp tutuyor fakat mevcut oyun ve oyuncu kadrosuyla rezil olabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt