Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.556
- 26.360
- 2.083
Griezmann ho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 24348
Ceferin Galatasaray ile ilgili "Bir kez daha söylüyorum. Verilmiş bir karar hakkında yorum yapmayacağım. Anlaşma aynı şekilde devam ediyor ve güncel. Bunu biliyoruz çünkü hakem kurulu herhangi bir şey yapmadı ve değişiklik talep etmedi. dedi.
Ceferin Galatasaray’ın Avrupa’dan men edilme ihtimali var mı sorusuna ise; "Tekrar ediyorum ben Galatasaray hakkında konuşmuyorum. Real Madrid veya Tottenham hakkında da konuşmuyorum. Kararı veren bağımsız bir komite, Verilen karar sizin zannettiğiniz kadar olağan dışı değil. Anormal bir durum yok."
@Hayri P. Cund
yav adam açıklama yapmış işte.normal demiş.kadir de alıntıladı,onunki daha açık ifadeli diyebilirim.normal demiş yani bu prosedür şeysiok? herifin alakasi yok ki mevzuyla
milik nerde kalmıs kutluya sorsun biri

o yeni muhabir galiba,toy daha.ndiaye de aslında kolay .ver 3 milyon,gelir.nasıl olsa para bol,donklara veriyoruz
yav adam açıklama yapmış işte.normal demiş.kadir de alıntıladı,onunki daha açık ifadeli diyebilirim.normal demiş yani bu prosedür şeysi
yok ya o kadar da degil,sakingordum aciklamayi
kulup de ayni seyi demis
rutin ve prosedur kelimeleri beni rahatsiz ediyor
maccabi de bizle ayni durumda olmasina ragmen onlar neden review edilmiyor? demek biseyden iskillendiler
simdi yirtsak bile ki yirtacaz bu sene icin de, seneye tekrar bakip siz uymadiniz diye ceza verebilir bunlar
15 temmuza kadar gecerli o madde, 5.9 milyonu odeyen alir Treze'yi ama bizimkiler o parayi vermez. Zaten o parayla tas gibi 8 numara alirsin.fesih bedeli olan adam için niye teklif yapalım?en son ödeme takvimi demişlerdi.bunlar peşin istiyo parayı
yok ya o kadar da degil,sakin