Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adi ne bunun
Griezmann'i almisiz

Dg4QYDyW4AA_7eQ

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON DAKİKA | Galatasaray, yarın Nagatomo ile resmi sözleşme imzalayacak.(via @DiMarzio)

korkuyorum

Sattigin kadar al maddesi vardi UEFA'nin verdigi cezada

Yokmus gibi davranmaya gerek yok

yapılacak transferlerden cok şu tolga denen götü bokluya taktım adam resmen dicklemiyor bizi
terim bu tarz pislik yapan adamları gecmiste hem sevmez hem takımda tutmazdı bakalım nolacak

Aga transfer istiyorum ya. Şöyle heyecanlandıracak cinsten 3 tane adam istiyorum. Valla transfersizlik zehirlenmesi geçirecem yakındır

olmayadabilir dedi bazıları twitterda

Saatler önce hani firca yedin ya modlardan,bahsettikleri konu buydu

Kulubun yaptigi kap aciklamasinda sattigin kadar al maddesi vardi,kulubun yaptigi aciklamaya degil sacma sapan twitter hesaplarina inaniyorsun ve baskalarini da inanmalari icin zorluyorsun

Sana bi abi tavsiyesi,bunlardan vaz gec cünkü böyle yaptikca forum'da hic bir üye ile anlasamazsin

Gomis gitsede kalsada uçsada musa gibi bir adam alamazsak ve bir orta saha alamıyorsak dükkanı kapatsınlar geçen sene bu takımı donk vs değil taraftar şampiyon yaptı bunu inkar edemezler bu senede 2 katına çıkmış kombineler bitiyor taraftara borcu var yönetimin ilk 11 e 2 adam alamıyorsak yazıklar olsun yönetime.

Trezeguet parmaya yakınmış. Bende daha trezegeyi alamayan adamlardan heyecanlandıracak transfer istiyorum. Neyse bu sene transfer sezonu ölü anlaşılan. Dedikodu bile yok la dedikodu

Saatler önce hani firca yedin ya modlardan,bahsettikleri konu buydu

Kulubun yaptigi kap aciklamasinda sattigin kadar al maddesi vardi,kulubun yaptigi aciklamaya degil sacma sapan twitter hesaplarina inaniyorsun ve baskalarini da inanmalari icin zorluyorsun

Sana bi abi tavsiyesi,bunlardan vaz gec cünkü böyle yaptikca forum'da hic bir üye ile anlasamazsin
madde vardır ya da yoktur.istedigine inanmakta özgür herkes,ben inanın diye zorlamıyorum.bazıları öyle dedi dedim.ihtimalden söz ettim.forumda kimseyle sorunum yok

Sattığın kadar al durumu varken sırf Trezeguet i alıp 2.2 maaş vermek için Garry, belhanda ya da Feghouli yi satmak büyük hata olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt