Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.758
- 26.196
- 3.448
adi ne bunun
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Griezmann'i almisiz
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Griezmann'i almisiz
![]()
benlik bi durum yok,onlar kendini övdürecek zatenSen yine de fazla ovme cnm.
adi ne bunun
olmayadabilir dedi bazıları twitterdaSattigin kadar al maddesi vardi UEFA'nin verdigi cezada
Yokmus gibi davranmaya gerek yok
olmayadabilir dedi bazıları twitterda
gider muhtemelen,tolga fazla dikkat çekici hareketlerde bulunuyoyapılacak transferlerden cok şu tolga denen götü bokluya taktım adam resmen dicklemiyor bizi
terim bu tarz pislik yapan adamları gecmiste hem sevmez hem takımda tutmazdı bakalım nolacak
madde vardır ya da yoktur.istedigine inanmakta özgür herkes,ben inanın diye zorlamıyorum.bazıları öyle dedi dedim.ihtimalden söz ettim.forumda kimseyle sorunum yokSaatler önce hani firca yedin ya modlardan,bahsettikleri konu buydu
Kulubun yaptigi kap aciklamasinda sattigin kadar al maddesi vardi,kulubun yaptigi aciklamaya degil sacma sapan twitter hesaplarina inaniyorsun ve baskalarini da inanmalari icin zorluyorsun
Sana bi abi tavsiyesi,bunlardan vaz gec cünkü böyle yaptikca forum'da hic bir üye ile anlasamazsin
Linnes kardeşim kalmalı.![]()
gelecek sezon bunlar gidiyor
sacmalamayi birakirsak kadro güzel bir sekilde temizlenecek
Parma İnter’den biabiany midir nedir onla anlaştı.Bence Trezeguet işi onlar açısından bittiTrezeguet parmaya yakınmış. Bende daha trezegeyi alamayan adamlardan heyecanlandıracak transfer istiyorum. Neyse bu sene transfer sezonu ölü anlaşılan. Dedikodu bile yok la dedikodu
Bernard Mensahi cok istiyordum kayseri'ye kiralanmis. En azindan gözümüzün önünde. Nakoulma'da gelsin iyi oyuncu renk katiyor
resmi olarak bibiany midir nedir onu almıslarTrezeguet parmaya yakınmış. Bende daha trezegeyi alamayan adamlardan heyecanlandıracak transfer istiyorum. Neyse bu sene transfer sezonu ölü anlaşılan. Dedikodu bile yok la dedikodu