Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezegeut'i bizim ligden başka hatta bizden başka kimsenin istediğini sanmıyorum şu an. Bizim lig performansına bakıp da Avrupa takımları kolay kolay oyuncu almazlar. Dünya Kupasında parlasaydı hemen biri kapardı zaten. Kasımpaşa'nın sürekli açıklama yapması da bu yüzden, baktılar dışarıdan alacak kulüp bulamıyorlar bize yollamaya çalışıyorlar. Daha önce dediğim gibi Garry gidecekse kesinlikle gelmesin.

Garry bence kalacak ben teklif olduğunu da sanmıyorum.ee o zaman neden trezeguet peşinde koşulur ? Senin 8 numaran yok yedek forvetin yok stoperin yarım yamalak ama en kuvvetli yerlerinden birinin peşinde koşuyorsun garip

Bu işin sonu Ahmed Musa ve Abel Hernandez olacak bence.. Musa olmazsa J. Campbell

Garryden iyi birini alamazlar kalmali

Satacak adam yok ki. Bi garry var biraz da gomis. Ama garryi satıp trezegeyi almak mallık olur. Garrynin yaptığı etkinin yarısını yapamaz. Bize çok iyi stoper ve 8 numara lazım. Bu ikisi alınmazsa clde Allah yardım etsin.

Bize belhandanın yerine adam lazım, belhanda seneye kötü oynarsa doğru düzgün bir alternatifimiz yok

Mugdat, Donk, Nagatomo

Herkesin 1 aydir bildigi ve bekledigi transferler...

Hala yeni bir gelisme yok. Yeni bir isim yok.

Muhabbet kuşunun yanına hatun aldım bir tane,bari son günlerini mutlu mesut yaşasın hayvan

Bizim ortasahada top alan adam yok, hepsi top atan adam. Biraz belhanda boşa çıkıp almaya çalışıyor. Defanstan top çıkaramamanın en büyğk nedenlerinden biri bu

madde vardır ya da yoktur.istedigine inanmakta özgür herkes,ben inanın diye zorlamıyorum.bazıları öyle dedi dedim.ihtimalden söz ettim.forumda kimseyle sorunum yok

Peki sergen sana bi soru sorayim

Kulup kap aciklamasi yapmis,sattigin kadar al maddesi yaziyor

Ne anlama geliyor bu?

Ihtimal diye birsey kalmiyor Kulup aciklamis hangi ihtimalden bahsediyorsun

Israrla bu sekilde davranmaya devam ediyorsun,durum böyle olunca da modlarin dedigi gibi bu durumdan rahatsiz olanlar var

Neyse uzatmaya gerek yok,dikkat et sadece

hoca su anda 8 numara icin ndiayeden haber bekliyordur buna eminim ndiaye ise epl den bir takıma postu atarmıyım derdinde isin özeti bu bebe teklif bulana kadar bizi bekletir

biz bonservissiz adam almayı bilmiyoruz aga. Saçma sapan heriflere para ytırmayı daha çok seviyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt