Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
Ben de dedim ki Wilshere konusunu neden açmıyorlar. Teşekkürler Ahmet
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de dedim ki Wilshere konusunu neden açmıyorlar. Teşekkürler Ahmet
yarın gene bi popstarlar'ız usta iyi gecelergecenin 1:34 unde şaban gibi transfer konusuyoruz
manyak miyiz acaba yav
hayirli geceler..
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyv babyyarın gene bi popstarlar'ız usta iyi geceler
Çocuk vücudunu geliştirmek için çalışıyor da kafasını küçültmek için n'aapabilir ki?!Calismis hali buysa... Vucuduna gore kafasi buyuk, celimsiz.((

Ndiaye leş transfer olur. Burada bile top çıkaramayan saçma sapan pas hataları yapan adam clde fiyasko yaratır.
Mensah zaten çok kaliteli bi topçu. Biz alsak neden aldık demezdim. Ndiaye davarından daha fazla topçudur kendisi
Yav 1 ay önce hocamız gerekli çalışmaları yaptı takımı en iyi şekilde güçlendireceğiz diyordu başkan. Geçen bi açıklamasını gördüm şok oldum. Hoca transfer yapamazsanız elimdekiyle en iyi mücadeleyi vereceğim demiş miş miş. Büyük oyuna geliyoruz haberimiz yokHoca Bennaceri yalanlıyor fakat bu basın FMden FİFA dan oyuncu bulup Galatasarayamı yazıyor , ateş olmayan yerden duman çıkmaz bırakılmalı bu Ali Dürüst vari işler bitti , Transfer döneminden 1 ay önce anlaş at imzanı açılınca bildir , Büyük takım ve CL yi hedefleyen hoca bence buna göre adım atmıştır diye düşünüp umut ediyorum .
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi