Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
psv maci ilk hazirlik macimiz olmaz herhalde

genceleri izleriz, baska heyecan veren topcular yok zaten

Kasimpasa dan Alinacak topcu Trezeguet degil Mensah'ti onu da kayseri kiralamis atletico'dan

badji-mensah orta sahasi kayseriyi sahlandiracaktir

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

35485962_259005731325011_3700691869756293120_n.jpg
@Arif Ulu

Mensah iyiydi Kayseride de iyi performans sergilerse yakinda büyük takıma gider

brezilyanin kalecisi 70 milyon ero ya chelseaye gitmis

Muğdat' a verilen sözleşmeden, transferini hiç istemeyenler dahi memnuniyetini belirtmişti. Donk' la yapılan ise umarım ilk ve son saçmalık olur. Tümden güven sarsıcı demeyelim hadi, Hoca mutlaka kalmasını istediyse, menajeri de bunu iyi kullandıysa, yönetim kabullenmek durumunda kaldı muhtemelen. Ancak en iyimser bakış açısına sahip kişilerin bile canının sıkıldığı kesin. Durduk yere kredilerini eksiltmiş oldular...

gecenin 1:34 unde şaban gibi transfer konusuyoruz

manyak miyiz acaba yav

hayirli geceler..

Mensah zaten çok kaliteli bi topçu. Biz alsak neden aldık demezdim. Ndiaye davarından daha fazla topçudur kendisi

Monchi seneye Real yada Barcelona'ya gider, durdurmazlar adami Roma'da.

Adam 2016 istifasina istemis, kabul etmemisler sonra 5M kendisi odemis ve Roma'ya gitmis.

Hoca Bennaceri yalanlıyor fakat bu basın FMden FİFA dan oyuncu bulup Galatasarayamı yazıyor , ateş olmayan yerden duman çıkmaz bırakılmalı bu Ali Dürüst vari işler bitti , Transfer döneminden 1 ay önce anlaş at imzanı açılınca bildir , Büyük takım ve CL yi hedefleyen hoca bence buna göre adım atmıştır diye düşünüp umut ediyorum .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca Bennaceri yalanlıyor fakat bu basın FMden FİFA dan oyuncu bulup Galatasarayamı yazıyor , ateş olmayan yerden duman çıkmaz bırakılmalı bu Ali Dürüst vari işler bitti , Transfer döneminden 1 ay önce anlaş at imzanı açılınca bildir , Büyük takım ve CL yi hedefleyen hoca bence buna göre adım atmıştır diye düşünüp umut ediyorum .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav 1 ay önce hocamız gerekli çalışmaları yaptı takımı en iyi şekilde güçlendireceğiz diyordu başkan. Geçen bi açıklamasını gördüm şok oldum. Hoca transfer yapamazsanız elimdekiyle en iyi mücadeleyi vereceğim demiş miş miş. Büyük oyuna geliyoruz haberimiz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt