Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
celil yüksel bizim wilsheremiz olamaz mı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eray yok mu antrenmanlarda kovduk mu

City adami hasta edip gavatlik yapmasin Denayer'i makul bir fiyata bize versin.

işte bizim temel sorunumuzda bu adamlar zora ,çalışmaya ,eğitime gelemiyo tek dertleri para,kızlar,spor arabalar vs vs.
eray-iscan-in-porsche-ile-sahaya-girmesi_764114.webp

Nedense 2 çingene olayına takildim. Yan kesici olan tipler mi bulaştı?

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet maalesef. Zaten yaşadığım yerin yakınında çok fazla var bunlardan. İlkokulda iken de çok sıkıntı olmuşlardı ama şimdi alıştığım için hadlerini bildirebiliyorum. Bunlar beni sinava gittigimden dolayı cix kıyafetler + saç baş yapılmış görünce tabiri caizse süt filan sandılar heralde ama gerekeni yaptım. Sorun yok. Bunlar korkağın teki zaten.

denayer opsiyonlu kiralanır
niasse kiralanır
ndiaye veya imbula kiralanır
çöpler yollanır

güzel bence

Evet maalesef. Zaten yaşadığım yerin yakınında çok fazla var bunlardan. İlkokulda iken de çok sıkıntı olmuşlardı ama şimdi alıştığım için hadlerini bildirebiliyorum. Bunlar beni sinava gittigimden dolayı cix kıyafetler + saç baş yapılmış görünce tabiri caizse süt filan sandılar heralde ama gerekeni yaptım. Sorun yok. Bunlar korkağın teki zaten.
Hep küçük yaşlardaki çocukları öne sürüyorlar. Arkalarında büyükleri olmasa böyle yapamazlar . Neresi orası?

Hep küçük yaşlardaki çocukları öne sürüyorlar. Arkalarında büyükleri olmasa böyle yapamazlar . Neresi orası?

Hatay/İskenderun.
Bunları teke tekte indirmek mesele değil. Dayak yiyorlar, korkak oldukları için ondan sonra baska bı gün çekirge sürüsü gibi sikistiriyorlar firsat bulurlarsa. Bunlar da böyle şerefsiz işte.

Hatay/İskenderun.
Bunları teke tekte indirmek mesele değil. Dayak yiyorlar, korkak oldukları için ondan sonra baska bı gün çekirge sürüsü gibi sikistirirlar. Bunlar da böyle şerefsiz işte.
Oralarda çingene mi var, şaşırdım. Polis zaten göstermelik alıyor çay, kahve sonra yavrum güle güle. Sonra bıçaklama falan olunca da yüce hukukumuz dersini veril hapise attı. Hukuk önleyicidir ama bizde malesef ki krize müdahale.

Denayer bu sene gelmez arkadaşlar city bence satamaz biz de satın alamayız . Yedek kadro ordan da b takımına düşer.iyice gözden düşünce de tekrar talip olur muyuz bilmiyorum

Keşke satılsa da hayatı kurtulsa , bize kiralarlar mı çok zor.belki ellerinde kalır da satamazlarsa opsiyonlu olabilir ama bu sene bence iyi fırsat buldu , son maçlarda iyiydi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8 numaraya jem poul karacan nasıl olur ? Kemik gibi çocuk ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt