Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya tek transfer yapılacaksa, Ndiaye olmamalı bu; kalitesi belli, orjinal bir '8' + Ndiaye dir uygun olan. Kendisi tuttuğum bir futbolcudur, geçen sezon alınması yönünde net görüş bildirenlerdendim, maliyeti tahminimin çok üzerinde oldu ayrı konu.

Transfer edilirse yine 6-8 arası pozisyonda oynayacak, oysa ki kendisini hep bir 9.5 numara olarak düşünüyorum bizim takım için. Belhanda' nın bulunduğu bir kadroda bu dediğim mümkün değil. Belhanda olmasa da kadroda '8' rolü mecburen Ndiaye' ye kalır ki geriden oyun kurmada en fazla vasat seviyede kalır yine.

Hep diyorum ya; 'Belhanda' nın bulunduğu bir kadroya format uydurmak ve orta sahayı adam edecek futbolcu bulabilmek mümkün değil'...

Bütün sıkıntı, Belhanda' nın varlığı; 10 desen değil, 8 desen değil, 6 hiç olmaz. O sebeple bir şekilde gönderilebilmesini çok önemsiyorum...

Serdar'lar birbirini lüzum halinde tamamlardı. Genelde ise Serdar Aziz+Yabancı bir defans oynardı. Şahsen Taşçı'yı kadroda görmek isterdim.

Benaccer
Denayer
Ahmed Musa
Serdar Taşcı
Okan Kocuk

Hral bi operasyon olur

Acikcasi Kasimpasinin daha 1 ay önce 2 Milyon'a aldigi Trezeguet ye 5 Milyon vermek net bir sekilde büyük aptallik olurdu bizim acimizdan.

Böyle bos islere para savuracak durumda degiliz.

Benim garibime gidiyor da
Reşat altın muamelesi yapıyorlar

Bu arada Domagoy vidaya 18 diyolar ,12 milyon euro diyorlar
Nasıl oluyo ya
Adam hiçbişey yapamadı ligte bile
Bana açıklayın da ben de ikna olayım
Dünya kupasında çok iyi belki ondan olabilir.

Millî takım performansı bunun ama farklı olmuştur kulüp performansına göre.

Bennacer ve Ahmed Musa alinsa cok guzel olur. Bir de Denayer gelsin tekrar icim rahatlayacak, sampiyonluk yolunda en iyi takim biz oluruz yine.

Di marzio trezgeuetyi açıklamadan inanmam.trzeguet kazığını son ana kadar bize sokmak için uğraşacak yonetim

celil-yuksel-galatasaray_10tesv5cw90uj14w0sh8chnor8.png

Bu Celil'de futbolcu tipi var, Real Sociedad alt yapida macini izlemeye gelmis, hazirlik maclarinda izleyelim bakalim.

@Sergen Zeren

Ne diyorsun sergi, A Takim'da oynar mi?

celil kimmich ve delph gibi orta sahadan beke devşirilmiş geçen sezon.

celil-yuksel-galatasaray_10tesv5cw90uj14w0sh8chnor8.png

Bu Celil'de futbolcu tipi var, Real Sociedad alt yapida macini izlemeye gelmis, hazirlik maclarinda izleyelim bakalim.

@Sergen Zeren

Ne diyorsun sergi, A Takim'da oynar mi?
Oynar.ta 2016 da soyledim a takima alinmali diye.boyu kisa gorunebilir ama fizik olarak saglam.bacak kasları güçlüdür.cok mücadeleci ve hem savunmada hem önde oynamayı seven,hücumu seven biri

Ah ulan ah Donk'a su sacma parayi gommeseydiniz Mugdat ve Nagatomo ucretleri cok makul

Donk'a gomulen parayla dogru duzgun bir orta saha alsaydik keske, umarim buna engel olmaz o 1.895m

Trezeguet olmadıysa joel campbell gelsin bedavaya . trezeguete vericegimiz parayada badelj alalım

Celil'de eğer gerçekten ışık varsa ilk 11 rotasyonuna sokmanın tam sezonu,ffp kıskacındayız...böyle değerlere ihtiyaç var....geçen sezon bir maçtan hatırlıyorum a takımla çıkmıştı....çok hareketli dinamik,pas yüzdesi iyidi ve dribling özelliği vardı...ama üst düzey futbola ne kadar adapte olur bilemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt