Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acikcasi Kasimpasinin daha 1 ay önce 2 Milyon'a aldigi Trezeguet ye 5 Milyon vermek net bir sekilde büyük aptallik olurdu bizim acimizdan.

Böyle bos islere para savuracak durumda degiliz.
Bu bakış açısını doğru bulmuyorum. Kasımpaşa da öyle 2 milyonu sokağa atabilecek lükse sahip bir kulüp değil. Bir gelecek gördüler ki kullandılar opsiyonu. Opsiyon olmasa veya kullanmamış olsalardı, Anderlecht de 5 milyon isterdi belki, zira 2 milyon geçen sene belirlenmiş bir fiyat, opsiyon koyduklarına pişman olmadıklarını kim biliyor?.

Bilinen bir oyuncu zaten, ihtiyaç doğrultusunda F/P değerlendirmesi yaparsın, işine gelirse transfer edersin ki Hoca' nın ilgisi biliniyor.

Garry' nin 15-20 milyona transferi garanti gibi görülüyordu; o durumda makul bir transfer olabilirdi. Garry-Feg varken zaten bir kanat oyuncusu için ciddi para ve yabancı kontenjanı harcanmamalıydı. Hoca da böyle düşünmüştür diye tahmin ediyorum...

Ahmed Musa (L.City)
Bernard (S.Donetsk)
Benedict Höwedes (Schalke 04)

3 transfer yapsak yeter. Bir de yedek kaleci bulsunlar yerli işte ucuzundan.

Galatasaray, sezonu River Plate'de kiralık geçiren, Porto'nun 25 yaşındaki Kolombiyalı ofansif orta sahası Juan Quintero'yu kiralamak için harekete geçti. Juan Quintero, Medellin doğumlu! (AMK) Haberci Aslan on Twitter

Campbell niye istenir anlamiyorum abiler.zibilyon tane klüp denemiş bu herifi

En önemli transferimizi yaptik

Nagatomo gibi kalpten oynayan oyuncular bulmamiz gerekiyor

Ahmet Sivri umarım bu şansı iyi kullanır. Çok büyük potansiyel var çocukta. Acayip yetenekli özellikle sırtı dönükken. Vuruşları birçok usta isme benziyor. Eren oynayacağına bu çocuk oynasın daha iyi.

7a2897cd7bb8402a9e39ffbaec8d2953.jpeg

4d9630e74c0b41c49db8ec891acdb4e7.jpeg

87df3d7795af4c30affa9f3171b08cd4.jpeg

Yönetim kanadı, Donk’a verilen ücretin içerisinde menejerlik ücreti ve futbolcuya daha önceki yıllarda ödenen ekstra ev kirası + uçak bileti masraflarının da olduğunu, bu nedenle ödenen ücretin makul olduğunu belirterek, aslında yapılan zammın fazla olmadığını düşünüyor.
erhan telli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt