Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre Ranocchia abartılan biri ama zaten İnter onu bırakamaz. Altyapıdan oyuncu sıkınıtı yaşıyorlar onu hayatta vermezler.
Bu konuda bir bilgim yok. Ama İtalya'dan genç bi sol ayaklı stoper bulmak çok zor değildir diye düşünüyorum. Denayer ile uğraşacaklarına adam akıllı bi sol stoper arasınlar. Pozisyon almasını bilen, sert biri lazım şu defansa...

Bulan buluyor...

Sol bek zor bulunan bi mevki olabilir ama sanki dünyada sol bek kalmamış gibi algı yapmanın manası yok diye düşünüyorum.

Şu ligde biraz tempolu, biraz fizikli bi zenci getir zaten 56 ediyor ortalığı. Piyasa da her daim böyle adamları sevdiğinden anında dikkatini çekiyor. Misal Ndiaye. Şut, pas, oyun zekası, çevre kontrolü gayet vasat olmasına rağmen temposu ve fiziği ile bile fark yarattı.

Velhasıl kelam, sol bek yok argümanı çok mantıklı değil.
Sormuşsun bem de yazmışım bulamazdık diye örneği var mı yok, ayrıca genc Guney Amerikalılar İspanya,İtalya ya da Portekiz tercih ediyor ,sonucta Latin ırk, dil aynı veya benzer,orta dogu ulkesine gelmeleri cok kolay olmuyor,bizimle ilgili degil olay.

Genk zamaninda Savic'e 900.000 almis, hala inanamiyorum arkadas.

Bu konuda bir bilgim yok. Ama İtalya'dan genç bi sol ayaklı stoper bulmak çok zor değildir diye düşünüyorum. Denayer ile uğraşacaklarına adam akıllı bi sol stoper arasınlar. Pozisyon almasını bilen, sert biri lazım şu defansa...

Bir sürü adam var ama işte biz gidip 8 milyon verip köyüne dönen Maicon'u aldık.

Ujfalusi'den sonra 20 milyon euro harcadık stopere ama bir tane adam bulamadık. İnanılır gibi değil.

O yüzden ismi tartışılmayacak net bir adam almamız lazım.

Sormuşsun bem de yazmışım bulamazdık diye örneği var mı yok, ayrıca genc Guney Amerikalılar İspanya,İtalya ya da Portekiz tercih ediyor ,sonucta Latin ırk, dil aynı veya benzer,orta dogu ulkesine gelmeleri cok kolay olmuyor,bizimle ilgili degil olay.
Renktaş her mevkiye oyuncu var da sol beke mi yok. Kaliteli sol bek bulmak zorlaştı, bunu kabul ediyorum. Ama oyuncu yok tabirini kabul etmiyorum.
Bulan nasıl buluyor o zaman. Linnes gibi zibilyon tane adam kaynıyor İskandinav ligleri. Herkes diyor ki adam yok. Nasıl yok. İşini bilen adam gidiyor Fransa 3. liginden oyuncu bulup getiriyor. Burdakiler oyuncu deği mi. Geçelim bunları yav. Şimdi sen Brezilya'dan bi tane adama teklif götürsen, yok ben GS'da şampiyonluğa oynayıp CL'de boy göstermek istemiyorum deyip gelmeyecek mi? Anca dediğin ülkelerden Valencia, Porto vs gibi takımlar salça olursa bizi tercih etmeyebilirler. Onun haricinde kalan takımlar bizimle ne ekonomik ne de sportif olarak yarışamazlar. En basit bu kadar kötü mali durumumuz olmasına rağmen adamların teklif edebilecekleri yıllık ücretin 4 katını verebiliyoruz adamlara hala...

Bir sürü adam var ama işte biz gidip 8 milyon verip köyüne dönen Maicon'u aldık.

Ujfalusi'den sonra 20 milyon euro harcadık stopere ama bir tane adam bulamadık. İnanılır gibi değil.

O yüzden ismi tartışılmayacak net bir adam almamız lazım.
Maicon'u herkes bi kalemde silip attı. Kusursuz bir stoper değil elbette defoları var, o paraya daha iyisini de alabilirdik ama bence seneye performansıyla çoğu kişiyi yanıltacak. 6-7 milyon euroluk bi teklifte satılmasına sıcak bakarım. Ama yok pahasına satmak enayilik olur. CL'de biraz boy gösteren ve piyasa yapan 32'lik Tosic'i bile 5M'a okuttu Fiko Çinlilere ki Maicon Tosic'den bariz daha kaliteli adam. Yaşı da 29 Maicon'un. Bundan 2 sene sonra bile 3-5 milyona satarsın bi şekilde. Herkes oyuncusundan 3-5 kuruş ne kadar fazla alırsam derdindeyken, oyuncularımızı her fırsatta itin götüne sokmamızı ve silip atmamızı bir türlü anlamıyorum ve yanlış buluyorum. Aynı şey her fırsatta şiddetle eleştirdiğim Belhanda için de geçerli...

Renktaş her mevkiye oyuncu var da sol beke mi yok. Kaliteli sol bek bulmak zorlaştı, bunu kabul ediyorum. Ama oyuncu yok tabirini kabul etmiyorum.
Bulan nasıl buluyor o zaman. Linnes gibi zibilyon tane adam kaynıyor İskandinav ligleri. Herkes diyor ki adam yok. Nasıl yok. İşini bilen adam gidiyor Fransa 3. liginden oyuncu bulup getiriyor. Burdakiler oyuncu deği mi. Geçelim bunları yav. Şimdi sen Brezilya'dan bi tane adama teklif götürsen, yok ben GS'da şampiyonluğa oynayıp CL'de boy göstermek istemiyorum deyip gelmeyecek mi? Anca dediğin ülkelerden Valencia, Porto vs gibi takımlar salça olursa bizi tercih etmeyebilirler. Onun haricinde kalan takımlar bizimle ne ekonomik ne de sportif olarak yarışamazlar. En basit bu kadar kötü mali durumumuz olmasına rağmen adamların teklif edebilecekleri yıllık ücretin 4 katını verebiliyoruz adamlara hala...
Bak şimdi iş değişti,önce Güney Amerika dedin o fiyata bulamazdık yazdim,ama tabi ki Kuzey avrupa,Polonya,Rusya buralardan bulabiliriz benim savım Latin Amerika bazındaydı

Bak şimdi iş değişti,önce Güney Amerika dedin o fiyata bulamazdık yazdim,ama tabi ki Kuzey avrupa,Polonya,Rusya buralardan bulabiliriz benim savım Latin Amerika bazındaydı
Özellikle Belçika ve Fransa pazarı doyuma ulaştı. Fransa 2. liginde bile fiyatlar çok arttı. Çünkü çok rağbet görüyor. Haliyle de fiyatı artıyor. Ama İskandinav ligleri öyle değil. Burada nerdeyse beleşe yetenekli ve iş ahlakı yüksek zibilyon tane adam var. Fransa ve Belçika'da geç kaldık. Güney Amerika'da da menajerlik olayları vs derken işler zorlaşabiliyor. Şu Kuzey liglerini fellik fellik taramamız lazım. Oradaki adamların hepsi fizikli, tempolu ve iş ahlakı yönünden mükemmeller. Bunlar bile bu ligde fark yaratıyorken, üstüne bir de azıcık yetenekliyse al azıcık parlat direk 15M.
Linnes gibi yetenekleri sınırlı adam bile ne kadar fayda verdi...

Özellikle Belçika ve Fransa pazarı doyuma ulaştı. Fransa 2. liginde bile fiyatlar çok arttı. Çünkü çok rağbet görüyor. Haliyle de fiyatı artıyor. Ama İskandinav ligleri öyle değil. Burada nerdeyse beleşe yetenekli ve iş ahlakı yüksek zibilyon tane adam var. Fransa ve Belçika'da geç kaldık. Güney Amerika'da da menajerlik olayları vs derken işler zorlaşabiliyor. Şu Kuzey liglerini fellik fellik taramamız lazım. Oradaki adamların hepsi fizikli, tempolu ve iş ahlakı yönünden mükemmeller. Bunlar bile bu ligde fark yaratıyorken, üstüne bir de azıcık yetenekliyse al azıcık parlat direk 15M.
Linnes gibi yetenekleri sınırlı adam bile ne kadar fayda verdi...
Bu sebeple Elmander geldi zaten ben bekliyorum boyle bir sey

donk-nagatomo ve yeni transfer diyemeyiz takım güçlenmedi muğdat zaten yedek bikaç oyuncu satın 8 numara-forvet ve stoper alın artık,açıkcası donk-nagatomo-ndiaye-denayer bunların hepsi birden gelmiş olsa yine güçlenmiş sayılmayız bence şampiyonlar ligine süper dönüş yapmamız lazım bize yakışanda odur...

Bu sebeple Elmander geldi zaten ben bekliyorum boyle bir sey
Benim pek umudum yok. Scout ekibine şiddetle söven ve yetersiz gören biriyim. Ama adamların önerdiği oyuncuları bile almıyorlarken Elmander altın madeni bulsa kaç yazar. Bizdeki scout ekibi yetersizler, bunu kabul ediyorum. Ama dünyanın en iyi scout ekibine sahip olsak bile ne değişir. Adamlar iplenmiyor ki...

Bazı avrupa ülkelerinin u21 takımlarındaki topçulara yönelmek lazım. Yunanistan, Slovakya, Polonya falan bu ülkelerde bir sürü yetenekli fussballci oradaki kulüpler de çok fazla para isteyeceklerini sanmıyorum.

Ortalama Brezilyalı yeteneği için pørnøgrafik rakamlar isterler. O oyuncular da genelde bizi tercih etmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt