Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
epl transfer dönemi şekillendikçe transfer yaparız gibi...şuan yabancıdan çok yerli bekliyorum yedek kaleci,sol bek,orta saha gibi

Yav savunma dizilişi apayrı olay. Sen bunu doğru yapmazsan hava topunda istediğin kadar iyi ol. Gol yersin yine.

Maicon gayet sert ve hava topunda etkili bir isim. Hava topu zayıf olan adam her kornerde tehlike yaratabilir mi? Maicon ne zaman biz köşe vuruşu yapsak ve rakip ceza sahasında gol aramaya gelse tehlike yarattı. Herif stoperleri ezip gömüyordu kafayı. Bu adama şimdi sen neye göre hava topunda zayıf diyorsun. Ben de orasını anlamadım...
katılıyorum...

Yav savunma dizilişi apayrı olay. Sen bunu doğru yapmazsan hava topunda istediğin kadar iyi ol. Gol yersin yine.

Maicon gayet sert ve hava topunda etkili bir isim. Hava topu zayıf olan adam her kornerde tehlike yaratabilir mi? Maicon ne zaman biz köşe vuruşu yapsak ve rakip ceza sahasında gol aramaya gelse tehlike yarattı. Herif stoperleri ezip gömüyordu kafayı. Bu adama şimdi sen neye göre hava topunda zayıf diyorsun. Ben de orasını anlamadım...
Hücumda Kafa topunu almak ile savunmada arasında ciddi farklar var.

Birisinde kaçıp vuruyorsun... diğerinde rakibi gözlemleyerek ve engelleme amaçlı vurmaya çalışıyorsun.

fenerde vardı bir ara böyle birisi. Luciano diye futbolcu. Çok gol atıyordu oda ama savunmada okadar iyi değildi.

mangal sucuga terfi ettik arkadaşlar,kuzu pirzola geride kaldı...

Reis bize bu gifi kazandirdi ayrica

kralspor7072.gif

Birisinde kaçıp vuruyorsun... diğerinde rakibi gözlemleyerek ve engelleme amaçlı vurmaya çalışıyorsun.

fenerde vardı bir ara böyle birisi. Luciano diye futbolcu. Çok gol atıyordu oda ama savunmada okadar iyi değildi.
bu konudaki eksiklikleri yorgunluktan ötürü olmuş olabilir.ama bu dedigine hak veriyorum,onur da haklı.yine de bilemiyorum şu an kafam karıştı.

O değil de bu Yunus aynı Griezman. Bahtıda benzesin,ikisi de sol ayak.
Ozan,Yunus,Mustafa Kapı bunlar bizim geleceğimiz.

Hücumda adamı ezen savunmada da ezer ve o topu vurdurmaz mantığen bakarsak. Ki Maicon'un hava topunda bize sıkıntı yaşattığı anlar konsatrasyon (zamanlama) ve takım defansı kaynaklı adam paylaşımındandı. Fiziki yetersizlikten değil.

Aynı adam 8-10 hafta nasıl tank gibi oynuyor hava toplarında peki, Murhan'ın dediği gibi önde oynamak vs geride oynamak ile mi açıklayacağız bu durumu yine?

Ayrica Karabuk macinda yaptiklarini da unutmus degiliz

Abi yapma bak o maçta 83.dakikada cezasahası içinde topla dışarıya çıkan adama gereksiz hamle yapıp bir şekilde penaltı yaptırdı. Penaltı var yok orası ayrı konu.

O maç gol kaçırma rekoru kırdık nasip onaymış yazdı son dakikada golününü. Helal olsun güzel de attı.

Ulen iki ay sonra düğünüm var ben burda neler yapıyorum.:) Gençler abi nasihatı kenara para atın babadan zengin değilseniz. Evlenmek bu zaman da çok masraf. :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt