Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de bu Yunus aynı Griezman. Bahtıda benzesin,ikisi de sol ayak.
Ozan,Yunus,Mustafa Kapı bunlar bizim geleceğimiz.
dün söyleyemedim ama gecen yazki şampiyonada receple beraber fiziken fena durmayanlardandı,özellikle malili canavar bebeler karşısında.şu an fizik olarak daha iyi,daha cevik ama en önemlisi cok teknik.umarım hazırlık maclarında oynar.

Uffffff su an 1 sucuk ekmek icin neler vermezdim

eyeem-93165756.jpg
abim 2-3 haftada bi bahcede mangal yakıyo,3 saat önce götürdüm sucukları

Abi yapma bak o maçta 83.dakikada çezasahası içinde topla dışarıya çıkan adama gereksiz hamle yapıp bir şekilde penaltı yaptırdı. Penaltı var yok orası ayrı konu.

O maç gol kaçırma rekoru kırdık nasip onaymış yazdı son dakikada golününü. Helal olsun güzel de attı.

Ancak akillarda su kaldi, penalti penalti degildi

resized_5720f-892e7918dk_hcp4w0aaydef.jpg

Fati
dün söyleyemedim ama gecen yazki şampiyonada receple beraber fiziken fena durmayanlardandı özellikle malili canavar bebeler karşısında.şu an fizik olarak daha iyi,daha cevik ama en önemlisi cok teknik.umarım hazırlık maclarında oynar.
Fatih Hoca oynatır. Sever gençleri.

Hücumda adamı ezen savunmada da ezer ve o topu vurdurmaz mantığen bakarsak. Ki Maicon'un hava topunda bize sıkıntı yaşattığı anlar konsatrasyon (zamanlama) ve takım defansı kaynaklı adam paylaşımındandı. Fiziki yetersizlikten değil.

Aynı adam 8-10 hafta nasıl tank gibi oynuyor hava toplarında peki, Murhan'ın dediği gibi önde oynamakla mı açıklayacağız bu durumu yine?
Rakip ve maça da bağlı ve ayrıca adam okadar da kötü değil yahu. Tabiki iyi hamlesi olacak. Totale bakınca istikrar, posisyon alma eksikliği çıkıyor benim görüşümde ama adamı şimdi Ahmet Çalık seviyesinde de yapmıyor. Beklentim daha yüksek Galatasaray birinci stoperinden sadece işte.

trezguet parma olayı yalan bence,fatih hoca cok istiyosa alacaklardır ama ahmed musa gelsin istiyorum forvete.ahmed musa çok çok daha önemli.

Cem Uzan Çin den bir takım alsın yahut gizli bir "anlaşma" yapsın
Başka bir zengin GS'lı da olabilir.

O takım da bizim oyunculara güzel teklifler yapsın.

Sponsor böyle olunur.

Muslera 2.golde asistin asistini yaptı.

Galatasaray transferde rotayı Dünya Kupası'na çevirdi. Nagatomo'nun bonservisini Inter'den alan Sarı-kırmızılı ekip grup maçların damgasını vuran Nijeryalı Ahmed Musa ve Kolombiyalı Juan Quintero'yu kadrosuna katmaya çalışıyor. Fenerbahçe'den Ozan Tufan ve Monaco'dan Kamil Glik de listede.

(CNN Türk)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt