Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cem Uzan Çin den bir takım alsın yahut gizli bir "anlaşma" yapsın
Başka bir zengin GS'lı da olabilir

O takım da bizim oyunculara güzel teklifler yapsın.

Sponsor böyle olunur.
cem uzan şu an siyasetle ugrasıyo,genc partiyi yeniden harekete geçirdi.2018 final falan yazmış,inşallah gelir ülkeye

En az 30 bin zaten çöpe gidiyor

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
30 mu, o para sadece beyaz eşya + oturma gruplarına + çeyize filan gider heralde. Sıfırdan ev kurup, düğün yapmak şu anda 100K'yı filan bulur rahat.

Bu devirde evlenmek çok zor, evlendikten sonrası daha da zor. Ola ki evlendiğin kadın ile anlaşamazsan ve boşanırsan, ömür boyu nafakayı yüce Türk hukuk sistemi kitleyiverir. Senin her ay gönderdiğin paralarla gider o kadın alem yapar, sen de mal gibi kalırsın.

Ama insan hayatında bi yoldaş istiyor. Daha bu yaşımda eksikliğini hissetmeye başladım şahsen.

Özetle evlensen bi dert, evlenmesen bi dert.

Bu devirde birlikte belirli bi süre yaşamadan nikah basmayı deli cesareti olarak görüyorum. Ama o da dini açıdan ve Türk örf adetleri açısından doğru karşılanmayan bir şey tabii.

Bkz: 3 ucu boklu değnek.

Dg-FrEZXcAArJIL.jpg

haydaa tesekkür etmis

altyapıdaki cocukların cogunu izledim maclarını ama hicbirinden umudum yok maalesef fizik olarak lise okul takımı kıvamındalar

fakat 1 tane bile genc kazansak çöp olmamak kaydıyla cok büyük iş basarırız

Sağol abi de çok zor...

Dediğin gibi çok para lazım oluyor + "zeki, ahlaklı" bir aday bulmak baya zor şu devirde.
Herkesin bir kısmeti vardır Nuri. Zamanı geldiğinde bazı şeyler kendiliğinden oluyor. Ama şunu söylemeden geçmiyim. Büyüklerimiz her zaman der hayırlı işte hayır vardır Allah yardım eder diye inan öyle. Allah yardım ediyor.

30 mu, o para sadece beyaz eşya + oturma gruplarına + çeyize filan gider heralde. Sıfırdan ev kurup, düğün yapmak şu anda 100K'yı filan bulur rahat.

Bu devirde evlenmek çok zor, evlendikten sonrası daha da zor. Ola ki evlendiğin kadın ile anlaşamazsan ve boşanırsan, ömür boyu nafakayı yüce Türk hukuk sistemi kitleyiverir. Senin her ay gönderdiğin paralarla gider o kadın alem yapar, sen de mal gibi kalırsın.

Ama insan hayatında bi yoldaş istiyor. Daha bu yaşımda eksikliğini hissetmeye başladım şahsen.

Özetle evlensen bi dert, evlenmesen bi dert.

Bu devirde birlikte belirli bi süre yaşamadan nikah basmayı deli cesareti olarak görüyorum. Ama o da dini açıdan ve Türk örf adetleri açısından doğru karşılanmayan bir şey tabii.

Bkz: 3 ucu boklu değnek.
Daha dur yahu! 19 yaşındasın acelen ne ? Daha bugün sınava girmişsin, yalnızım diyorsun Onur . Mesela önemli olan üniveriste kazanman da değil kpss olmayan bir bolum kazanman .5 sene kpss ile uğraşmış biri olarak diyorum. Hem 100 bin falan da değil, kaç düğün yaptık.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt