Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.191
- 2.308
Gündüz popstar, gece evlilik konuştuk. Nöbette yaprak kımıldamayınca sonuç bu. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

EyvAllah sağolasın.
Glik yerine Godin daha iyi olurdu sanki ama bu da idare eder bence.Niye az isteklerin var ki ? Elini korkak alıştırma bence.
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orta saha ve forvet alsalar benim için yeterli bu sene .UEFA'da sonuncu oluruz zaten, ligde şampiyonluk önemli
Hocaya güven sonsuz da sen de görüyorsun durumları. Bir de son torba malum ki takımlar da zor bu sene
Mr. Farmer, eğer kargalardaki gibi çok ballı bi kura çekemezsek, yine 4'leyip gönderirler bizi. Artık 3.'lük bile cepte değil...
popstarı dün gece konustuyduk gündüz yoktum harbi gene mi konusuldu popstarGündüz popstar, gece evlilik konuştuk. Nöbette yaprak kımıldamayınca sonuç bu.![]()
Yanlış hatırlıyor da olabilirim.popstarı dün gece konustuyduk gündüz yoktum harbi gene mi konusuldu popstar
affettim seni,barıştıkYanlış hatırlıyor da olabilirim.
Gel Venüs'ün hareketlerinin hatrına öpüşüp barışalım Sergei.
Felsefem belli:Niye az isteklerin var ki ? Elini korkak alıştırma bence.
dün konustuk nagatomo geldi gercekten dePopstar konuşalım da yarın transfer açıklansın.
Uzunca Maicon konuşmasını unutmayalım.Gündüz popstar, gece evlilik konuştuk. Nöbette yaprak kımıldamayınca sonuç bu.![]()
Takdir ediyorum seni . Hep bu ciddi yaklaşımlarınla hep saygı duymuşumdur sana .Felsefem belli:
Ayağını yorganına göre uzat.
Godin Çok yaşlı, istemez kalsın. Gençleştirme derken daha da yaşlanmamak lazım.Glik yerine Godin daha iyi olurdu sanki ama bu da idare eder bence.
Once bi transfer donemini gorelim, kura cekimini bekleyelim, sonra bir degerlendirme yapariz, siz su an dogmamis cocuga don biciyorsunuz. Mevcut kadro okadar da kotu degil, bir kac dogru takviyelerle hersey mumkun.Mr. Farmer, eğer kargalardaki gibi çok ballı bi kura çekemezsek, yine 4'leyip gönderirler bizi. Artık 3.'lük bile cepte değil...
Glik sağlam bir tercih olur.
Serdar ile olumlu bir Tandem oluşturur.
Not: A Spor da SON DAKIKA habere girdi.
Sağlam kaynak. H.O.Ekli dosyayı görüntüle 24407