Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tam alıntı yapıyordum şimdi ahbab. Çiçe hocam tabii ki. Brasil tarihinin en önemli antrenörlerinden biri avrupa kariyeri olmadığı için tanınmıyor bu sene şampiyonluğa ulaştıracak şanlı brasili. Tabarez de çok iyi hoca ama yaşlandı ve rahatsızlığı var bazen kulübeye koltuk değneği ile geliyor.
Tamamen katılıyorum..
Cok karizmatik duruyor bide..
Avrupai bir hoca..
Hayranım.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tam alıntı yapıyordum şimdi ahbab. Çiçe hocam tabii ki. Brasil tarihinin en önemli antrenörlerinden biri avrupa kariyeri olmadığı için tanınmıyor bu sene şampiyonluğa ulaştıracak şanlı brasili. Tabarez de çok iyi hoca ama yaşlandı ve rahatsızlığı var bazen kulübeye koltuk değneği ile geliyor.

Tite'yi bilmedigimden soruyorum nedir basarilari

Tabarez'in Uruguay kariyeri belli,benim cocuklugumda her turnuva da erken elenen bir uruguay'i tur atlayan ceyrek final yari final gören bir takim haline getirdi

Simdi Suarez var Cavani var diyenler olacaktir,o dönem de recoba vardi

Dg9ewmLW0AABtkc

Cok uzuluyorum bu cocuga yaw

Geldi, takir takir topunu oynadi rezil bir sezonda

Sonra daha rezil bir sezonda kayboldu gitti

Cok sanssiz, takimda kalmis kiralanmamis olsaydi Terim tarafindan canlandirilabilirdi

Sevilla da oynatmadi zaten bosuna kiraya gitmis oldu, Latovlevici denen maldan iyiydi en azindan bu cocuk

Cok uzuluyorum bu cocuga yaw

Geldi, takir takir topunu oynadi rezil bir sezonda

Sonra daha rezil bir sezonda kayboldu gitti

Cok sanssiz, takimda kalmis kiralanmamis olsaydi Terim tarafindan canlandirilabilirdi

Sevilla da oynatmadi zaten bosuna kiraya gitmis oldu, Latovlevici denen maldan iyiydi en azindan bu cocuk
Bence özgüveni yerine gelmez bu adamın.
İyi oynadığı bir seneden sonra neden batırdı anlamadım.

Galatasarai (ガラタサライ) - Japon kaynaklarda boyle geciyor onlarda "y" harfi olmadiginda (samuray degil samurai mesela)

Nasil y harfi yok. Isimlerin veya kelimelerin son harfi olarak y kullanilmiyordur belki ama genel olarak y harfi var.

Adamlarin kadrosunda Yoshida, Yamagochi, Yoshinori, Yuto, Yuya diye oyunculari var.

Tite'yi bilmedigimden soruyorum nedir basarilari

Tabarez'in Uruguay kariyeri belli,benim cocuklugumda her turnuva da erken elenen bir uruguay'i tur atlayan ceyrek final yari final gören bir takim haline getirdi

Simdi Suarez var Cavani var diyenler olacaktir,o dönem de recoba vardi

Şöyle söylüyeyim Brasil de bizde ki Fatih Terim kadar saygı duyulan başarılı bulunan bir hoca. Zaten son dönemde adam akıllı hoca da çıkaramıyor brezilyalılar. Başarılarını transfermarkt dan bakabilirsin renktaş. Elemelerden bugüne kadar taş gibi takım yaptı brezilyayı. Hafif neymar bozuyor takımı sadece.

bence brasil maçlarında dikkat et sertan'ın dediği gibi hamleleri ve duruşu filan çok kalite kokuyor. Gerçi yerlere yuvarlandı kosta rika maçında karizma biraz tozlandı ama olur o kadar :cigara:

şener gibi kazma ötesi bir bekin bile maymuna çevirdigi gözleri sıkıntılı oyuncumu iyi geçin bu işleri semihle körol anamızı aglattılar bu 2 hıyarın yedirdigi gollerden takım kurarsın

donka olanlari gorup CAROLEden umudu kesenlere soyleyecek soz bulamam

Nasil y harfi yok. Isimlerin veya kelimelerin son harfi olarak y kullanilmiyordur belki ama genel olarak y harfi var.

Adamlarin kadrosunda Yoshida, Yamagochi, Yoshinori, Yuto, Yuya diye oyunculari var.

Bizdeki gibi degil harf sistemi, Ya (ヤ) Yu (ユ) Yo (ヨ) var. Bunlar katakana halleri, hiraganada biraz daha zor.

Carole ilk senesinde iyiydi baya bencede. Özelikle Real Madrid ile yaptığımız hazırlık maçında çok beğenmiştim. Umut müthiş asistini harcamıştı o maçda yanılmıyorsam. İkinc sezonunda döküldü ama maalesef ne olduysa

Bence özgüveni yerine gelmez bu adamın.
İyi oynadığı bir seneden sonra neden batırdı anlamadım.

O takim oyle rezildi ki herkesi cok kotu etkiledi, kulupteki hava resmen zehirliydi

Ozguveni yerine gelir hele ki Terim gibi bir hocayla ama artik bu kumara girilmez

Umarim basarili bir kariyer surdurur cok efendi cocuk

U18 Milli Takımımız, İspanya'da düzenlenen Tarragona 2018 Akdeniz Oyunları'ndaki son maçında Bosna Hersek'i 4-2 yendi. Milli takımımızın gollerini 43. dakikada Sehic (kendi kalesine), 80. dakikada Ozan Muhammed Kabak, 83. dakikada Sefa Akgün ve 90. dakikada Behlül Aydın atarken, Bosna Hersek'in gollerini 12. ve 44. dakikada Imamovic kaydetti.

ozan yine atmış golünü

Şöyle söylüyeyim Brasil de bizde ki Fatih Terim kadar saygı duyulan başarılı bulunan bir hoca. Zaten son dönemde adam akıllı hoca da çıkaramıyor brezilyalılar. Başarılarını transfermarkt dan bakabilirsin renktaş. Elemelerden bugüne kadar taş gibi takım yaptı brezilyayı. Hafif neymar bozuyor takımı sadece.

bence brasil maçlarında dikkat et sertan'ın dediği gibi hamleleri ve duruşu filan çok kalite kokuyor. Gerçi yerlere yuvarlandı kosta rika maçında karizma biraz tozlandı ama olur o kadar :cigara:

Ben acikcasi tempo olarak brezilya'yi pek begenmedim biraz coutinho'nun ayagina bakiyorlar gibi

Tite'nin takim da cok sevildigini okudum daha önce bu yüzden az cok heyecanli bir takim var Bunu da belirtmek lazim

Kolay rakiplere karsi zorlanarak kazanmalari biraz soru isareti yaratti diyebilirim

U18 Milli Takımımız, İspanya'da düzenlenen Tarragona 2018 Akdeniz Oyunları'ndaki son maçında Bosna Hersek'i 4-2 yendi. Milli takımımızın gollerini 43. dakikada Sehic (kendi kalesine), 80. dakikada Ozan Muhammed Kabak, 83. dakikada Sefa Akgün ve 90. dakikada Behlül Aydın atarken, Bosna Hersek'in gollerini 12. ve 44. dakikada Imamovic kaydetti.

ozan yine atmış golünü

bu gencolardan kaci milli takimda olmadigindan a takimla degil, sergio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt