Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başında şuan herkesin 11 e koyduğu feghouliyi satacaklardı o zamanda sevinecek miydiniz? ben cevap veriyim evet sevinecektiniz. Gördüğüm kadarıyla bir ırkçılık var bazılarında sırf arap diye şu adamları bu hale sokmak sadece bizde olur bu olay.

Adalbertodur kesin, obur isimler gelmez.

Birde belhandaya dayanamayanların balotelliyi istemeside ayrı bir komedi. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Size şunu söyleyebilirim..
Bu günden sonra artık gidecek futbolcu haberi vermeyeceğim( çünkü takımda topçu kalmadı. Maicon elde kaldı..)
Hayırlı olsun..

Rodop

Aman sakın ha selçuk,ömer,ahmet falan bunları satmayın en değerli yabancı oyuncularımızı yollayın. Ultraslan yönetimin kuklası olmasa buralara gelmezdi de işte..
Kim alır hocam bu isimleri? Şahsen ederini bulan her oyununun satılması taraftarıyım. Çarkın dönmesi için bu şart. Bizimde değişime ihtiyacımız olduğu için köstek olunmamalı bu hamlelere ama yönetim o kadar basiretsiz ki doğal olarak kimse gidenlerin yeri dolmaz diye düşünüyor.

Seveni dikerler , dikeni severler..

wesley_sneijder_wallpaper_by_msk1905-dawogyh.webp

Ekli dosyalar

• wesley_sneijder_wallpaper_by_msk1905-dawogyh.webp
    wesley_sneijder_wallpaper_by_msk1905-dawogyh.webp
    95,7 KB · Görüntüleme: 107
Karşıma çöp,leş gibi basit argümanlarla gelmeyin arkadaşlar gerçekten fena ezilirsiniz üzmek istemiyorum sizi. Önce futbolun basit kurallarını öğrenin devamı gelir.

penaranda büyük yetenek keşke gelse,succes de gelebilir

Penaranda belki N'Jie ye alternatifse? Yani kanat ve forvet oynayan adam + bir forvet gelecek yüz de yüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt