Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde öyleyiz muslera dünyanın en cok kazanan kalecilerinden,eren 2 küsür alıyor , serdar 2 küsür alıyor selcuk 2,8 küsür alıyor cok saçma maaş skalsı var bizdede

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben hep derim zaten bizim kulübün bu kadar kötü yönetilmesine ragmen bu kadar basarili olmasi resmen mucize.

Düsünsene bir de iyi yönetilsek CL yi falan aliriz herhalde.

Bournemouth Solanke'yi aldı Mousset'i 1.5 yıl opsiyonlu kiralasak büyük iş olur

@Enes Dalmis

Fanatik
Fanatik
@fanatikcomtr
Comolli, Leicester’ın Portekizli orta saha oyuncusunun sezon sonuna kadar kiralanması konusunda girişimlerini tamamladı. Ersun Yanal’ın onay vermesi halinde Adrien Silva, İstanbul’a doğru yola çıkacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

magürüsçü sonunda bombayı patlatmış!!

1547623232205.webp

İtalyan basınında Di Marzio'nun haberine göre, Balotelli, Marsilya ile resmen anlaştı. Anlaşmaya göre sezon sonuna kadar Balotelli 2 milyon euro alacak. Transferin önümüzdeki saatlerde resmi olarak açıklanacağı öğrenildi.

al işte 2m euroya balotelli marsilyaya gidiyor. kesinlikle art niyet ararım ben bu işte. bu adamlar transfer yapmamaya ve takımı çökertmeye yeminli

Bencede artık bu işin içinde bir iş var.. yalnız çıkıp açıklasınlar nedenini .. bu kadar kasıtlı sabote edilmez yani normal değil .. anlaşmalı bir proje .. takımı en iyi şekilde nasıl etkisiz hale getiririm oyunları bunlar .. Benim aklıma Albayrak yalakasi ile ilgili Birseyler geliyor ya neyse ..

Bunlar yıllık 2 milyon balotelli ye veremiyorsa forvet filan beklemeyin.. Eren affedilir bu işin sonunda..

uğur karakullukcu sportif direktör yapılmadan bu işler düzelmez nizipli ve magirüscü bu işlerden anlamaz,bay terim ve avanesi bay şaş ve bay davala futbol cahili dolayısı ile Galatasarayın yeniden yapılanmasında bütün bu işe yaramazlar men edilerek bay karakullukcu tek yetkili olmalıdır...

Bunlar yıllık 2 milyon balotelli ye veremiyorsa forvet filan beklemeyin.. Eren affedilir bu işin sonunda..

Erenin af edileceğini bende düşünüyorum .. ama Eren zaten baya tembel bir futbolcu.. bu olaylardan sonra hiç bir halta yaramaz artık

Bence Eren de af edileceğini biliyor ve bundan dolayı başka bir kulüp le anlaşmıyor .. yoksa İsviçre’ye fln dönmüştü kesin .. sion istiyordu mesela ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt