Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 transferle şampiyonluğun en büyük favorisi olacak takımı ne hallerde . Yazıklar olsun

Herşeye tamam satsınlar almasınlar eyvallah da bu denyolar (başta laz olmak üzere) neden taraftarı umutlandırdı aralık ayından beri soruyorum size ..Taşak mı geçiyor bizle Allahın lazı ? Madem sattınız tayyibin akbiline şampiyonluğu adam gibi deyin ki mali olarak sıkıntıdayız oyuncu satışları olacaktır bizde ona göre ümidimizi keselim sezondan.. Ulan devre arası fark 6 diye herkes umutlanmıştı şampiyonluk için bu muydu yani değişim dedikleri ..
32 yaşındayım aklımın yettiği kadarıyla söylüyorum bu kadar vasıfsız ezik bir yönetim görmedim... Belki başarı olarak çok daha kötüleri görmüşüzdür ama Gs alavere dalaverelerin döneceği bir kulüp olamaz asla.. kuş kadar beyinleriyle adam kandırıyorlar.. Kaç kere yazdım eski mesajlarım duruyor bunlar bir bok alamaz diye eren-sinan oynayacak forvette.. Koskoca yazı boş geçirip bizi erene muhtaç edenlerden medet umuyoruz..

Adamlar yabancı sınırı getirmek derdinde , en iyi yerli oyuncularını elinden kacirdin

Ulan millet takimi koruyor ustune saglam transferler yapiyor takimi guclendirmek icin.

Bizim yonetim eldeki en saglam futbolculari satiyor yerini doldurmuyor arti ek transfer yapmiyor.

Icimde yonetime karsi cok accayip duygular var. Buraya yazsam BAN oglu BAN eder moderatorumuz.

Fanatik
FLAŞ... FLAŞ... FLAŞ... Ozan Kabak 12 milyon euroya (11+1 milyon euro) Stuttgart'ta... Genç futbolcu Florya'da takım arkadaşlarıyla vedalaşıyor.

Söyle sağlam bir kufur etsem , 31 Ocak bitimine kadar bir ceza alabilir miyim ?

Alman kanalları son dk geçiyormuş diyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt