Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga dediğimi anlamıyosun sanırım

o alanyasporun opsiyonu adamlar kullanmazsa sporting niye sen adamı isteyince 3.5a bıraksın 8 ister diyorum

GSC App
anlaşırsın alanyasporla 3.5 olan ödemeyi verirsin yatırırlar alırlar,sen de alanyaspordan alırsın biraz daha ekleyip

Serdarda yok 11 oynayacak yerli kalmadi heralde. Baslarlar iki mac kazaninca gs full yabanci oynuyor sinir gelsin diye.

Kayer beyden bahsediyorsun renkdas.

Kjaer muhteşem olur ama ordan buraya gelmek için dünyaları ister. Şu takıma Danimarka,Finlandiya 2.ligten stoper getir sırıtmaz yani.

Eupuranu mesela öyle muhteşem bir stoper değil ama ligi süpürüyor.

Stuttgarti tebrik ediyorum. Adamlar Lilleden 5 milyona Pavardi Aldi 35 milyona Bayerne satti. 35 milyonun 11ini Ozana yatirim yapti. Bunuda 30-40lara gönderip 3-4 sene içinde 5 milyondan 65-70 milyon kar yapacak.

Transfer Böyle yapilir iste

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

TARIK ÇAMDAL

çöp.webp

Daha elimizde toplam garanti ücreti 4 milyon euro olan 2 kadro dışı futbolcu var. Bakalım bunları elden nasıl çıkaracağız ?
Serdar'ı Tolgay'la takas etmek lazım, en mâkul hamle bu olur. Üzerine belki çok cüzi bir miktar verilebilir.

Alanyadan topcu alabilme ihtimalimiz sıfır yaw. Alip fenere verirler o herifi.

ulan bari sezon sonuna kadar kadroda kalsaydı ozan.

Tarik camdal, hic bir faydasi olmadi bu zamana kadar. Aldigi para hepimizin omurluk maasini toplasan daha fazladir. Zehir zikkim olsun, yolu kapali olsun.. bizdende coook uzak olsun.

eren derdiyok artı epey miktar paraya trezege gelicektir adım gibi biliyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Guangzhou Evergrande, bir gecede 100 milyon € harcayabilir. Paulinho'nun opsiyonunu kullanan Çin Kulübü, Malcom ve Dudu için de 50 milyon € bonservis ödeyebilir. Bu durumda Alan'ın bir son durağı Galatasaray. [Sina CN] k.sina.com.cn/article_677614…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt