Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
terezege + diagne 15 milyon euro artı eren derdiyok sunsak nasıl olur beyler fazlamı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 gün sonra sıfırlanıyor maalesefSimdi devre arasi transfer yapmadik, ve 22m euro kar ettik diyelim.
Sezon sonu ffp kurali gecerlimi, satrigin kadar al?
Cunku elimizde oyuncu kalmadi, en az 10 tane oyuncu lazim bize.
elbet sans gelir.daha 17 yasındaHoca, Ali Yavuzu hazırlık maçında yedeğe bile almadı
altyapıdaki bi kaç maçlarını izledim en çok ali yavuzu beğendim. fizik olarak da diğerlerinin önünde. yunus yetenekli ama soru işareti birazAli Yavuz Kol’u izleyemedik daha. Bir tek ztk maçının sonunda izledik. Bir pozisyon da aldı götürdü. Güçlü belli. Hız olarakta bir standartı var ama teknik olarak nasıl bilmiyoruz. Yunus ilk çıktığında tamam dedik bişeyler olacak. Ama son zamanlarda oynadığı maçlarda dikkat ettim boş pozisyonlar da dahil aldığı topları garanti olsun diye ya yana veriyor yada geriye. Ya sol da oynayamıyor yada korkuyor sorumluluk almaktan. Bide ben saça başa pek dikkat etmem ama Yunus, Emre Çolak karakteri taşıyor gibi. Bişeyler yapsa sanki mabaabı tavana değecek gibi.
fiziğe takma renktaş messinin boyu da 1.65
Yunus değilde ali yavuzdan ümitliyim o çocuk maks 2 sene sonra forvetlerimizden biri olacak.
Eğer hoca onaylı değilse yandı keten helvaMesela o değil üstad hoca ig tv de açıklama yaptı. Ozanın hidşine en azından devre arası izin vermiyoruz diye. Sonra 1likte pozları var. Ben bu satışın hoca onaylı olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Bak rodrigues trt de açıklama yaptı Terim kalmamı istiyordu diye..
fiizk olarak zaten hazır,yıkılmıyoAli Yavuz çok yetenekli fizik olarak kendini geliştirse Süper olur poldi havası var o çocukta keşke fizik olarak kendini geliştirse biraz daha