Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terezege + diagne 15 milyon euro artı eren derdiyok sunsak nasıl olur beyler fazlamı olur

Abdullah Avcı 5 yıllık sözleşme uzatmış bu arada ..

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ali Yavuz Kol’u izleyemedik daha. Bir tek ztk maçının sonunda izledik. Bir pozisyon da aldı götürdü. Güçlü belli. Hız olarakta bir standartı var ama teknik olarak nasıl bilmiyoruz. Yunus ilk çıktığında tamam dedik bişeyler olacak. Ama son zamanlarda oynadığı maçlarda dikkat ettim boş pozisyonlar da dahil aldığı topları garanti olsun diye ya yana veriyor yada geriye. Ya sol da oynayamıyor yada korkuyor sorumluluk almaktan. Bide ben saça başa pek dikkat etmem ama Yunus, Emre Çolak karakteri taşıyor gibi. Bişeyler yapsa sanki mabaabı tavana değecek gibi.
altyapıdaki bi kaç maçlarını izledim en çok ali yavuzu beğendim. fizik olarak da diğerlerinin önünde. yunus yetenekli ama soru işareti biraz

Benteke denenebilir bence

Christian Benteke - Oyuncu profili 18/19

crystal-palace-v-southampton-fc-premier-league-5c160e5e8ab1df7c16000001.jpg

ozan transferinde en büyük pay maiconundur rezil performansı ozana mecbur etti hocayı ve biz kazandık şimdi stoper transferi yapılmaz maicon kalırsa bize yeni bir ozan çıkartmak zorunda bırakır..
hoca aynısını rezil eren,sinan performansından sonra ali yavuzla deneseydi belki forvette kazanırdık..

Marcao kardeşimiz iyi çıkmazsa Maicon bize ne goller yedirecek belli değil

ali yavuz son trabzon macında yine tam bi 9 nuamra gibi oynadı.toplar tasıdı,çalımlar attı.valla o kadar cok yetenek varki kafam karısıyo.cekdar orhan var mesela.kesinlikle hoca sans vermeli

Mesela o değil üstad hoca ig tv de açıklama yaptı. Ozanın hidşine en azından devre arası izin vermiyoruz diye. Sonra 1likte pozları var. Ben bu satışın hoca onaylı olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Bak rodrigues trt de açıklama yaptı Terim kalmamı istiyordu diye..
Eğer hoca onaylı değilse yandı keten helva

Bu gelişme demek oluyorki marcao Cumartesi günü soguk suya atılacak yanı banko ilk 11 oynatır hoca ..

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Üzgünüm daha ozan kabak ve menajerini bile ikna edemeyen bir yönetimle karşı karşıyayız. Söylenenlerin aksine ozan,rodriguesin satışında terimin onay verdiğini düşünmüyorum. Kaynak yaratmak amacıyla 2 side yok pahasına satıldı. Ki daha belhandayı da satacaklardı hoca devreye girdi. Hala hocanın onayı var diyorsunuz. Yok işte yok.

valla savanier falan da gelmesin vazgectim.hoca cekdarı 8 numarada oynatsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt