Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye'yi sattiklarin da bunlarla.olmayacaģini anladim gecen secimde tanimadigim.halde Ozan korkutun Baskan olmasini istiyordum Satmaktan baska bisey bilmeyen Cengiz allah seni bildigi gibi yapsin geldigin gune lanet olsun

yahu bedelsiz kiralamışız . fenerin aldıgı sadıktan falan iyidir. oynamazsa sene sonu döner zaten praga ne büyüttünüz . kalan para forvete gidiceek işte

Ha birde semih denen varlık yabancı sınırı keşke 3 olsun diyen adam tayfadandır bilginize.

Galatasaray bonservisi elinde olan Tarık Camdal i transfer etmek için girişimlere başladı
Zırtspor

Engin Baytar’ı alalım .. biraz zorlarsak gelir reis

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ahmet ve Muğdatı gönderelim hatta Ömeri.. Semih Ahmetten iyidir

6 ay once piyasasi 1 milyon bile olmayan adami sozlesmesindeki 7.5m serbest kalir maddesine ragmen 11 milyona satip Semih'i 6 ay bedelsiz kiralamak kotu bir hamle mi?

Ertugrul Ersoy, Omer Toprak veya Kaan Ayhan'a milyonlari mi verelim? 2 yabanci hakkimiz var onu da forvet icin kullanacagiz. Semih sezon sonu donunce de Merih'i aliriz. Bizim icin onemli olan forvet transferi.

Sirf forvet transferi yok diye her transfere bok atmayi birakin, once Marcao, simdi de bedelsiz kiralik gelen Semih.
Alt yapıdan Bi velet oynasın. Semihin ne artısı var yani bana bunu söylesene herif bildiğin kazma yani ne gerek var.

semıh kaya mukemmel topcudur bok atmayalım

abdürrahim tetteh için gitmiş elim boş dönmiyim terim hozam kızar demiş semihi kapmış gelmiş

ısık kaanı,ali yavuzu,fırat güllüyü,süleyman lusu ve ogünü izleyebilirsiniz

Aynen aynen semih mükemmel hamle aynı ömer bayram ve muğdat gibi bizi başarıdan başarılara taşıyacaktır.

Terimi haklı göstermek için semih transferini savunmayın komik oluyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt