Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tetteh 8 milyona biter eger bonservisi ile geliyosa.ve bence ödeme yıllara bölünecek. 4 milyon peşin ,4 milyon taksit iyidir

tettehhhhhhhhhhhhh

keşke hoca serdarı son dakka affetse . ahmeti şutlasak. tetteh + alan+emre mor transferleriyle 2.yarıyı açsak fena olmazdı

semihin karakteri düzgün ona bişey diyen yok.eger şans bulursa lütfen 2015te bjk derbisinde oyandıgı gibi oynasın.bütün topların önüne atlayan semihi izletsin bize.
united deplasmanındaki gibi oynasa yeter. alex ferguson cok begenmiş o maçta izlediler falan

takım çöp kaynıyor eren ömer ahmet sinan selçuk üstüne semih eklendi

Adamlık yetiyorsa büyük çoğunluğumuz transfer olabiliriz sorun yok o halde.Ben milyon eurolarda istemiyorum.Asgari ücret ile oynarım.Küfür etmemek elde değil.Zihniyete bak arkadaş.

trezeguet ve diagne imkansız kasımpaşanın para derdi yok diyor adam haklı yani ben olsam patoyu alırdım dedi kesinlikle haklı ipl forvet brezilyadan ortsaha isimler yok..

gscimbom forumu olarak sosyal medyadaki örgütlenme gücümüzü kullanmanın tam vaktidir şuan.. twitter‘da hashtag acilsin, belhanda ya zam yapilmasin diye.. eminim katilim yüksek olur.

Mesala? Ornek ver. Gokay'dan stoper olmaz, daha cok defansif orta saha.

Semih'i begendigimden degil ama fazla secenek yok. Ertugrul ve Kaan Ayhan'a bosa milyonlari vermeye gerek yok. Dortmund Omer'i ucuza birakmaz. Merih Alanya'da kiralik oynuyor. Baska kim var?
Valla Yusuf semih'ten olduğu kadar gökay'dan da stoper olur.

Nevzat: Brezilya'dan bir orta saha ile anlaşılmaya çalışılıyor. İsim alamadım diyor

nevzat it mitdir ama insallah tetteh gelir

emre mora okey derim de hoca istemiyo arıza cocuk işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt