Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat: Bana Semih alındı diyen kaynak. Tetteh bitti dedi. Yanılcağını zannetmiyorum.

tetttehhhhhhhhhhhhhhhh

hoca stoper,forvet,kanat ve ortashaa demişti.

eger alan ve tetteh gelecekse diger forvet kanat özellikli olmasın?

tettteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh

O dedigin zimparator alt yapidaki genclerin yuzune bakmayan Tudor gibi yapmadi, o dedigin zimparator sezon basinda sakatligindan dolayi kampa katilamayan adami sakatliktan donunce forma sansi verdi ve arka arkaya penaltilar yaptirmasina ragmen arkasinda durdu ve 6 ay once degeri 1 milyon bile olmayan adami 11 milyona sattik

;)

hoca 3 forvet demişti.öyle olacaksa donk gitti bence.maicon da gidebilir

Tetteh için kaynak var mi yoksa Semi geldiyse o da kesin geliyordur şeklinde akıl mı yürütüyoruz

h.o diyelim mi tetteh için??

Videolara göre Teteh tam olmamış gibi geldi bana. Pozisyonların bir çoğunda dağınık bir oyuncu görüntüsü var. İzleyenlerin yorumu nedir bilemiyorum.

#SONDAKİKA Benjamin Tetteh konusunda problemler çözüldü. Semih ile birlikte Tetteh gelecek. (@nevzatdindar)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
....
b0031c9ee012c2af9809866e03195f69.jpg

Galatasaray düşmanlarının.....

Aha Nevzat'a kritik telefon geldi. Yeni haberler geliyor.

Olacak olan belli rtaslar. Alan ve Tetteh gelecek. Eğer Maicon giderse 1 yabancı stoper, fernando veya mariano giderse de Savannier'i alıp transferi kapatacaklar. Tabii bu arada Serdar ve Eren'in durumu ne olacak bunu Fatih Terim dahil hic bir yonetici bilmiyordur eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt