Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alp Pehlivan: "Belhanda'nın maaşında iyileştirme yapılması söz konusu değil. 200 bin €'luk cezasının silinmesini Fatih Terim istedi." (TRT Spor)

Hocam bu transfer döneminde GS'la ilgili 3 kritik iddiada bulundun, 3'ü de 'asparagas' çıktı. Belhanda'ya zam yapıldı iddianı TRT'de Alp Pehlivan yalanladı. Ozan'ın uzatılan sözleşmesi nerede? Hani Serdar'ın sözleşmesi feshediliyordu? Duyumcudan ne farkın kaldı? @VolkanKilic__ Hasan on Twitter

Volkan kılıç taşımaya gerek kalmadı, boş adammış meğer

Kızılca kıyametin kopmasına 4 gün kaldı..
Forvetsiz maça çıkacaz...

Aylavyu ve başkanımsı şey de akıl varsa stada gelmezler

İyi işte Tetteh gelsin Semih 'i kiralayın bir de Savanier daha fazlası olmayacak ...

Bu kodumun lahmacun suratlisi abdulrahim hala uyuyormu?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

ali koç söyleyemiyor fb en az 3 yıl avrupada yok,anca 4. yıldız hedefi falan söyledi....ffp kuralını karşılayamadılar,katılım hakkı elde ettikleri yıllarda geçerli olacak menleri

Ali Koç: "TV'de 2 gün boyunca Cocu ile röportaj yapmış gibi gösterdiler. Program saatinde ekranda soruları gösteriyorlar. Cocu'yu aradım. Dedim güzel cevaplar vermişin. Ne cevabı? Benim yanıma bir adam geldi oturdu, fotoğraf çektirdi kalktı dedi. Spor medyası bu halde." (FB TV)

ulan ertem ahahah. Cocu'yla fotoğraf çektirip röportaj yaptık diye haber vermiş ahahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt