Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c0520cbfc29a1522c2b9dc8212d57593

Tetteh yada cavanier arasında tercih yapcaksak savanier alsınlar çocuk müthiş

Bu yönetim Emre Taşdemir'i korkmadan aldıysa Bony'i de alır. Sakatlık no problem :unsure:

ben de Savanier'li olan planı istiyorum çünkü seneye Ndiaye yok,iyi bir orta sahayı almak için oyuncu satmak gerekecek.....Bony-Alan güzel olur

Bruma'nın kaç tane pro maçı vardı öyle düşün,Bony 1. seviye forvet olmasa da Gomis kadar seviyesi vardı zamanında
Bony benim de hayalimde olan oyunculardan biri ama bu sene çok kritik 2 forvet alacaksak bu riske değer ama tek forvet almak şampiyonluğu riske atmak demek.

Bony gelirse seneye daha çok verim alırız gibime geliyor takıma adapte olması da zaman alacaktır , mutlaka çift forvet yada 4-3-3 oynamalıyız bu süreçte forveti desteklemek için

Bony benim de hayalimde olan oyunculardan biri ama bu sene çok kritik 2 forvet alacaksak bu riske değer ama tek forvet almak şampiyonluğu riske atmak demek.

Bony gelirse seneye daha çok verim alırız gibime geliyor takıma adapte olması da zaman alacaktır , mutlaka çift forvet yada 4-3-3 oynamalıyız bu süreçte forveti desteklemek için
Tetteh'i alsak mesela o kesin şampiyon yapar diyemiyorum ben

Bonyde yalan olurda cidden niye istemiyorsunuz sakat falan mi adam?
Aslında kimse istemiyor değil , yönetime güvenemediğimizden tek forvet transfer edilirse son sakatlığı biraz can sıkıyor o kadar.

Bony yi istemeyen yoktur diye düşünüyorum

Muslera
Mariano Merih Marcao Nagatomo
Feghouli Fernando Savanier Belhanda
Bony Alan

Ligde her takıma tecavüz eder bu kadro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt