- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
tetteh coming
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş topçu hakan da oda ikisi de bizde iş yapmaz milli takım da gördükömer toprak aynı serdar aziz gibi çok maç kaçırır onuda geçtim ben çok beğenmiyorum , maicon gitsin kendini ispat etmiş birini alsınlar..
Boş topçu hakan da oda ikisi de bizde iş yapmaz milli takım da gördükömer toprak aynı serdar aziz gibi çok maç kaçırır onuda geçtim ben çok beğenmiyorum , maicon gitsin kendini ispat etmiş birini alsınlar..
Bursaspor, aylık 10 bin TL alan kaleci Muhammed Şengezer'in sözleşmesini 5 yıl uzattı ve maaşını (menajer ücreti dahil) yıllık 1 milyon 800 bin TL'ye çıkardı.
O çocuk için Okan'dan da Harun'dan da iyi diyorlar.
[B]FutbolArena[/B]Onaylanmış hesap @[B]futbolarena[/B] 39 sn.40 saniye önce
Daha fazla
İstikbal Mobilya Kayserispor'un 2004 doğumlu oyuncusu Emre Demir, bugün 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Emre Demir, ligin ikinci yarısında forma giymesi halinde Süper Lig'de sahaya çıkan en genç futbolcu olacak.![]()
yüzü ilk gördüğümde şener şene benzettim anam avradım olsun
Ne zaman dedi?Nevzat Tetteh bitti dedi, neredeyse her verdiği bilgi doğru çıktı. Alan olayını da o biliyordur. Kötü haberleri sever, mutlaka yazacaktır.