Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop'un bahsettiği kiralık İngilterede'ki forvet Adalberto Penaranda'ymış. Gs sözlükte yazmışlar. Scout ekibi önerisiymiş. Pek beğenilmiyor forumda sanırım ?

Kralhanda, Malhanda, 8handa, Cöphanda, Kinghanda diye diye sonunda ingiltereden Penarandayi mi getirecegiz.. agzimizi hayir acmassak olacagi da buydu zaten !

Sinir bozucu olan sey aciklama da yapmamalari. Bu kadar taraftar a karsi az da olsa sorumluluk hissetmiyormu bu yonetim?

Resmen forvetsiz 2019.

16da Skyda Ozani konusacaklar ha

31 Ocak gecesi herkes güzelce boşalacak burada,bırakın transferi o günü bekleyin çoktandır maça girmeyenler icin iyi olacak.

Sucukcular ve taraftarın hala suskun olması şu anda en kotu şey,reismi emir verdi diye düşünmeye başladım.

Sucukcular ve taraftarın hala suskun olması şu anda en kotu şey,reismi emir verdi diye düşünmeye başladım.

dursun_ozbek_sov_yapti_1479652084_826.jpg

transferin son gunu aynı yaz donemı gıbı olur. Apo Fikret'ten vagner love dilenir, kabul edilirse karsılıgında da Serdar+para verip 1 tasla 2 kus vurdum diye sevinir.

transferin son gunu aynı yaz donemı gıbı olur. Apo Fikret'ten vagner love dilenir, kabul edilirse karsılıgında da Serdar+Para verir.

SERDAR AZİZ - EREN'E KARŞILIK LOVE, TÖRE, TOLGAY
Albayrak'ın Orman'dan Vagner Love, Gökhan Töre ve Tolgay Arslan'ı istediği; karşılığında da Serdar Aziz ile Eren Derdiyok'u önerdiği iddia edildi.
Orman'ın teklife “Üzerine ne kadar vereceksiniz?” şeklinde konuştuğu, Albayrak'ın da “Siz mi, biz mi?” diyerek cevap verdiği ifade edildi.

SERDAR AZİZ - EREN'E KARŞILIK LOVE, TÖRE, TOLGAY
Albayrak'ın Orman'dan Vagner Love, Gökhan Töre ve Tolgay Arslan'ı istediği; karşılığında da Serdar Aziz ile Eren Derdiyok'u önerdiği iddia edildi.
Orman'ın teklife “Üzerine ne kadar vereceksiniz?” şeklinde konuştuğu, Albayrak'ın da “Siz mi, biz mi?” diyerek cevap verdiği ifade edildi.

Iddia edildi
Ögrenildi
Ifade edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt