Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: Onu transfer etmeyin bun edin.

fft226_mf2787004.Jpeg

bay terim birinci dönemi ile büyük başarılara gark etmişdir klübümüzü lakin bay terim her daim transferlerde perişan etmişdir klübümüzü..

Herşeyide Terim mi yapacak anasını satayım koskoca klup yıllardır Profesyonel ekip kuramıyorsa, dogru düzgün scout ekibi ile çalışmıyorsa bay TERİM ne yapsın. bir sürü örnek var bizimkiler anca menajer transferi yapsın

herşeyi yık TERİM in üstüne oh ne güzel klup yönetimi
boy boy resim ver röpartaj yap hayatın boyunca yapamadıkları reklamı yapsınlar klup yöneticileri ondan sonra başarısızlık ta TERİM i suçla ne güzel, Kimse tanımazken ülkenin en populer insanı oluyorlar Şirketerli bu tanınımıslık ve reklamla paraya para diyorlar yazık ya vallahi yazık

Alanyaspor, sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Merih Demiral'ın bonservisini 3.5 milyon Euro'ya Sporting Lizbon'dan aldı. Ardından Merih'i, Serie A ekiplerinden Sassuolo'ya 7 milyon Euro bonservis bedeliyle sattı.
1f517.png
(@TransferMerkez)

biraz klişe olcak ama drogbayı yönetime dahil etsek sportif direktör olarak çalışsa transfer görüşmelerine gitse ,görüşmeye 1-0 önde başlamak demek olur bide fildişi sahillerine futbol okulu açsak harika olur süper yetenekler çıkıyor fildişinden..

Drogba nın SD olarak transferleri yapmasını daha önce ben de yazmıştım. Super olur.. Dunyada Drogba yı tanımayan, sevmeyen yoktur.. Bir de Abdurrahim yada Sükru yu dusun.. 1-0 maglup baslıyorsun zaten..

Son bir kaç aydır bolca türeyen SOYADI ....OĞLU olan üyeler ne ayaktır arkadaşlar?!!!!

Semih Kaya aka paolo Maldini geldiğinde 3. Kaptanmi oluyor?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Yiğit Karagöz (@yigitkaragoz5) hat getwittert:
Abdürrahim Albayrak denen rezili hala Galatasaraya yakıştıran varmı.
Kültürsüz, Konuşmayı bilmeyen ve sığ bir adam.
Pardon adam dedim.
Transferle ilgili ''Bizde merak ediyoruz" demek ne demek ?
Alaymı ediyorsun ?

Bony'e ne diyorsun ahbab?

Hocayı biraz taniyorsak şu günlerde barut fıçısı gibidir,yaklasilmaz yanına

bay terim tanrı değildir ve ben GALATASARAYLIYIM bilmem ne şahıscısı değil,büyük Galatasaray olmasa ne bay terim nede bir başkası bu şanı şöhreti parayı kazanabilirdi..

Al yine boş yapmışsın GALATASARAY la ne alakası var sen GALATASARAY lıysan zaten saygı duymak zorundasın, ha duymuyosanda senin amacın ne ben onu anlamıyorum bu adam UEFA kupası cok sayıda lig şamoiyonlukları kazanmıs GALATASARAY lıysan zaten bunlardan mutlu olman gerekirken sırf bu yüzden saygı duyman gerekirken boş yapıp can sıkıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt