Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahahaa sabri geri dönüyor yok ebesinin ali sami artık yani !!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok afedersiniz ama bunların yapacağı işe sokayım ben

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın maçta sonuç ne olursa olsun, taraftarın yönetime kesinlikle tepki göstermesi lazım. Bunlar ciddi ciddi klübü birilerine peşkeş çekiyor. Burada yazılan seneryolara inanmaya başladım artık bende

Başakşehir'i şampiyon yapacak ibneler.

Benim burnuma artık pis kokular geliyor. Devletin banka hamlesi, büyüklerin basiretsizliği aklıma sadece bir şeyi getiriyor kulüpleri satıla doğru götürmeye çalışıyorlar sanırım

taksim eminönü taksim eminönü 1-2 1-2

Tetteh üzeri 3 istatistik

J7jp7zXV.webp

102 kere
xv0HKeTQ.webp

24 kere
gXa2TNcl.webp

Yarın maçta sonuç ne olursa olsun, taraftarın yönetime kesinlikle tepki göstermesi lazım. Bunlar ciddi ciddi klübü birilerine peşkeş çekiyor. Burada yazılan seneryolara inanmaya başladım artık bende

bizde bunu diyoruz haftalardir.. bu bildigin kulübü kasitli sabote etmek.. bu normal olamaz.. yoksa Galatasaray 6-7 aydir nasil forvet almasin.. ilk olarak gidip portekizden 4 milyona defans aliyorsun da nasil önceden forvet almiyorsun mesela ?.. sormazlar mi adama.. sokmazlar mi adamin bi tarafina en kisa zamanda..

bunlar eminim aponun altindan cikacak bir gün.. en az dursun kadar zarar verdigini ögrenecegiz.. bunun aylavyu Galatasaray sacmaliklari bildigin showdu her zaman.. bu büyük yerden emir aldigi kesin artik.. lan yapin basaksehiri sampiyon da .. bizi s.. yapin en azindan.. 1 yil kenara cekilelim ok.. ama 10 yil y.. yiyecek sekilde yapmayin.. dedim bir gün bu siyaset futbola da karisirsa nanayi yeriz diye.. artik basliyor gibi

Daha son gün gelmeden Eder'ler Sabri'ler konuşulmaya başlandı. Vagner Love'ı bile mumla aratacak bu çapsızlar. Gidişat onu gösteriyor.
Bunlar başına neler geleceğinin farkında değil sanırım.

kml.webp

birileri cengiz ve tayfasına GALATASARAY SPOR KULÜBÜ yönetim kurulu olduklarını acilen hatırlatmalıdır!!

Lan sabri geliyor semih geliyor aydin geliyor aloooooo. Sokayim forvete. Bu ne rezilliktir arkadas. Abv.

Tetteh'e 8-9 verene kadar 12 verip Samatta'yı alalım... Yanına kiralık forvet olur da Maicon ya da Mariano giderse de Savanier

Sabri falan deniyor noluyoruz yav????

O kadar da degildir herhalde, yalandir büyük bir ihtimalle.

Daha bi kac gün önce cezam yeni bitti, cezali üye forumu da yok zaten. Allahim sen sabir ver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt