Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Babasının oğlu

3,5 milyondan kac komisyon aldiysa o menajeri? Yüz de yüz bizimkilerine demistir, ben size fazla para getiririm, ama sizde Semih + Pragdan 1-2 oyuncu almalisiniz.

Orda da gidip baskanlarina demistir, sizi Semihden kurtara bilirim, ama 1-2 oyuncuya gelen teklifleri kabul edin ve ordan da komisyon yiyecektir.

Avrupa Şampiyonu bir forvet! Fransa'yı tek başına yıkan adam :D

Tetteh 7.5 milyon edecek bir oyuncu hic degil gitsin güney amerikadan bir genç alsınlar çok daha ucuza sonucta bu da bir kumar o da

Alani yine bitirmisiz

Semih transferini savunan arkadaslari piste davet ediyoruz
Gosterin hunerlerinizi

Ozan konusunda resmen saçmalıyorsunuz..Abi ozanın sözleşmesini kim yaptı albayrak mı cengiz mi terim mi ? Tamamen bir önceki basiretsiz embesil yöneticilerin işi.. Bu menajer bozuntuları 7.5a Ozanı götüremiyor muydu götürüyordu.. eee kime sövüyorsunuz abi ben anlamadım yani bizim taraftara cidden yaranılmıyor...
Her olayda suçlarsın yönetimi hakkındır ama bu kadar kaosun içinde Ozan konusunu gayet iyi bağlamışlardır..

Sabri haberlerine inanmiyorum ama olurda oyle bir mallik yaparlarsa bir daha mac izlersem namert olayim.

Sabri-Semih-Marcao-Nagatomo
Aydin-fernando-Badou-Feguli
Eder-Demba Ba

Tettehe alana şu paralar verilir mi demeyi geçelim bence. Alınsın öpüp başımızın üstüne koyalım çünkü bu gidişle kimse alınmayacak durum onu gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt