Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SAMPIYONLUGU RTE DENILEN ADAM ICIN BASAKSEHIRE PESKES CEKILMISTIR

KATIKSIZ CENGIZ ILE DIZ USTU ALBAYRAKA TSK EDERIZ

Mustafa Cengiz in Galatasaray transfer yapmazsa falafoş olur diyorlar bu kadro iyi beğenmeyen gitsin lafı aklıma geldi

Galatasaray düşmanlarının.....

Bence para yoksa transferi kapattık desinler yazık bu insanlara
Gören abi forvet aldınızmi diyor

bende bunu anlatmaya calisiyorum.. madem olmuyor beceremiyorsunuz .. ozaman cik kamera karsisina al tepkini ama en azindan insanlar nöbetten cekilir ve durumun ne oldugunu bilirler.. hic bir aciklama yapmamak ( biliyorum yönetim de sosyal medyayi takip ediyor ) acikcasi serefsizligin babasidir .. istifa edin pis yalancilar !

GSTVYE CIKAN PARALI ASKER GITSIN VENGIZIN ISTASYONUNDA POMPACILIK YAPSIN

Yönetimin acilen istifa etmesi gerekiyor yoksa hersey icin çok geç olacak

Dw8w3f1W0AAkq92

Abdurrahim Albayrak tarihin en yalancı yöneticilerinden biri. Dursunla iyi ikili olurlardı.

bi sorum olacak:

Nöbet neden hala acik? Resmi yayin organimiz GSTV o yönde aciklamalarda bulunmus, bence nöbeti kapatmak icin yeterli

bende bunu anlatmaya calisiyorum.. madem olmuyor beceremiyorsunuz .. ozaman cik kamera karsisina al tepkini ama en azindan insanlar nöbetten cekilir ve durumun ne oldugunu bilirler.. hic bir aciklama yapmamak ( biliyorum yönetim de sosyal medyayi takip ediyor ) acikcasi serefsizligin babasidir .. istifa edin pis yalancilar !
Aynen öyle ne yani bu kadarmi zor açıklamak yapmak hazırlık maçı yapıyoruz bir tane açıklama yok millet sizin ağzınizdan çıkacak kelimeye bakıyor

Bu ultraslanin da gerçekten paralı bir grup oldugu acik ve net menfaatçi hepsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt