Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkinci yarı ideal 11 tahminim;
İsmail Çipe
Sabri - Semih - Ahmet Çalık - Ömer Bayram(Emre T.)
Selçuk - Donk
Aydın Yılmaz - Emre Çolak - Sinan Gümüş (Muğdat)
Umut Bulut

8f0ca4ff0a2c6d615769d87a584160a1.jpg

Haberi doğru okuyun menajeri teklif etmiş hocanın izin vermesi ihtimal dahilinde yok.

EMRE ÇOLAK İÇİN ŞOK TEKLİF
Semih Kaya’nın ardından Emre Çolak da dönüş yolunda... Suudi Arabistan’ın Al Wahda kulübünde 2021’e kadar kontratı bulunan oyuncuyu menajeri kiralık olarak teklif etti. Fatih Terim’in onay vermesi halinde Emre Çolak da yeniden G.Saray forması giyecek! BiP Spor on Twitter

Oldu olacak jardelide cagirinda forvet oynasin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Puff troller basmış çok komiksiniz evet kadron süper olmuş.

Sabah şakasını yapıyordum gerçek oluyor lan. Emreçnin bu formayı giymesi ihanettir. Avrupadan elendiğimiz gün twitterda kutlayan herifi bu kapıdan içeri sokanın!

Emre Çolak ile Onyekuru'nun 6 ay dönüşümlü oynamasına fitim.Yazın kadro tamamen değişecek.Devre arası kimse oyuncusunu ucuza vermez.

harzonun jpk bilal transferleri bile daha mantikli sebeplere dayaniyordu. fatih terimin gelecegin galatasarayini olusturacagiz dediginde gelecegimizin semih emre gibi cetecilerin oldugunu kimse hesap etmezdi. kandirildik.

İkinci yarı ideal 11 tahminim;
İsmail Çipe
Sabri - Semih - Ahmet Çalık - Ömer Bayram(Emre T.)
Selçuk - Donk
Aydın Yılmaz - Emre Çolak - Sinan Gümüş (Muğdat)
Umut Bulut

Eray arabasını antrenman sahasına park ettikten sonra Albayrak ile sözleşme imzalamak üzere.

Bunu şimdi yazdık ama bunlar şimdi gerçekten Nando’yu satıp bunu da geri getirir.

Muazzam yav

Emre Colak, Semih Kaya, Sabri Sarioglu paketi ile rakiplerimize gözdagi veririz net.

Sabri Semih Ahmet Ömer
______Selcuk__Emre
__________Sarp

ben yavastan kafama sikmaya baslayacagim..... emre ne lan semih ne lan??!

Eren + Selcugun gitmesine sevinirken bu ne .

Albayrak senin allah bin belani versin

Emre Çolak iş yapar, Belhanda gidecek işte sevinin emreyi izlersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt