Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.448
- 14.064
- 1.728
Leipzig 25 milyon önermisti kirasindan sonra ve Everton kabul etmemisti. Bence tek inandirici isim Penaranda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lookman h.o
Tammy Abraham da olabilir
Ben bunu 2 ay önce de yazmistim zaten iptal olayiniLe mundo troll sayfa musap. Şöyle düşün bir Galatasaray taraftarı kendine sayfa açmış. Ordan burdan topladıklarını yazıyor. Onu da geçtim büyük sallıyor takipçi uğruna. Falcao vs dikkat edelim böyle kaynaklara..
kanıtları koydum, ara bul inceleE tabi normal karşılıyorum çubuklu takım muhabbet yapıp hala daha milleti trolledigini düşünebilecek kapasite için fazla gelmiştir anlamaman şaşırtmadı
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tammy Abraham da olabilir
Abraham yeni transfer yapti. 2 hafta önceTammy Abraham da olabilir
Edit: Özür kiralık sözleşmesiymişimkansiz
Tepkim sayfaya zaten sana değil sıkıntı yok.Ben bunu 2 ay önce de yazmistim zaten iptal olayini
Potansiyeli olan hiç bir oyuncu 21 yaşında İngiltere'yi bırakıp, bu leş lige gelmez. Gelirse de bahsedildiği gibi opsiyon olayı olmaz.
Potansiyeli olan hiç bir oyuncu 21 yaşında İngiltere'yi bırakıp, bu leş lige gelmez. Gelirse de bahsedildiği gibi opsiyon olayı olmaz.
Şimdi ban yersin '' hakaretten'' dolayı.Bu Apo soytarisi "görüstügümüz anlastigimiz oyuncular var, ikinci yarida bambaska bir Galatasaray izleyeceksiniz" dememis miydi kis uykusuna yatmadan öcen.
26 yaşında geldi diye hatırlıyorum ve bu bağlamda başka da bir örnek yok sanırım.Nicolas Sebastien Anelka vardi bir zamanlar 24-25 yaslarinda idi gerci