Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce sneijder algısı,sonra medya algısı,tff oyuncuları,taraftar baskısı,adamın instagram sayfasına tecavüz etmek,asistin asisti,şut pası diye dalga geçmek.. Çok bile dayandın bunlara burda muğdata bilen tapan var bir s**r çekti diye.. Suçluyuz seni bunlara yem ettik. Seni o yönetim denilen beceriksizlere yem ettik.. Aldığın maaş dert oldu ama tarık,selçuk,ahmeti konuşan olmadı. Aynı gomiste olduğu gibi çok üzgünüm. Son zamanlarda en ayakta kalan oyuncularımızdandın. Şimdi martta dönecek emreden medet uman mı dersin,ianis denen çocuktan medet uman mı dersin.. 28 yaşındaki oyuncuyu ARAPLARA sadece 8 milyon euroya satmak. Hakkımı helal etmiyorum kimseye. Sizi bu taraftar getirdi bu taraftarda ağlatarak göndermezse en adi şerefsizim.

Fikrim sabit asla da değişmeyecek.
1F4B5238-2099-402F-9918-7B802F128B71.webp1F4B5238-2099-402F-9918-7B802F128B71.webp1F4B5238-2099-402F-9918-7B802F128B71.webp

madem nimese dadandık umut bozokla bounga ekleyelim pakete. bounga sağlam eleman

Belhandi gitsin. Yerini doldurmaz bu rezil yönetim ama gitsin. Fener maçında, kumda oynuyan çocuk gibi yerde oturuşu ve golu yememize sebeb oluşunu unutamıyorum...

Ünal Aysal dönemi olsa tamam satın nasıl olsa birileri gelir diyebiliriz ama tarihin en vizyonsuz yönetimi ile karşı karşıyayız şu anda. O yüzden gidenlerin yerlerine o ağırlıkta oyuncular konamıyor.

Sorun Belhanda nin yeri doldurulamayacak bir oyuncu olması degil , bu yönetimin yerini dolduramayacak olmasi

El jugador del Joga Bonito geldi mi

1463572546_467110_1463572704_noticia_normal.webp

Her sabah insan bir ümitle uyaniyor. Spor sayfalarini, son dakika haberlerini geziyor ve yine hüsran.
Bu yönetimin kadro planlamasini s...

Eskiden ne nöbetler geciriyoduk arkadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt