Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayallerinizdeki Forveti unutun. Bundan sonra en fazla demba ba ve 300-500 bin euroluk kiralık bi forvet gelir.

Savanier e teklif yaptık reddedildi,Fatih hoca da yönetimd güvenmediği yerine transfer yapamayacaklarını düşündüğü için durdurdu transferi, benim anladığım bu

Yani eger boyle ise... yani .. herkes bikti tamamda eger gercekten boyle ise.. yani sozun lafin bittigi yere gelinmistir..

Benim en buyuk endisem bu yonetimin "son gunlere" kalinca gidip sapik supuk isimlere inanilmaz paralar vermeleri.... ki ne kadar becereksiz olsalarda bunu Dursun da basarmis.. ornegin Belhanda / feghouli kontratlari...

neyse... biktim tbh
Para yok isteselerde veremezler. Garrynin parası stopere gitti şu anda kasa tam takır boş. Nakit para için belhandayı satacaklardı onu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar

Mustafa Cengiz yönetimi kadar beceriksiz başka bir yönetim görmedim. Forvet nerede forvet

abdürün otobuslerinin lastiklerinin havasini indirip kacalim

Bu kadar sığır bir yönetim olamaz önce zorla göndermeye çalış sonra gitme de.

bu concon bir öyle bir böyle bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim..

Ya bak çok pis küfredecem ortalıkta ne albayrak kalacak ne cengiz.
Koduğumun sektöründe belhanda yerinde oynayabilecek 100 tane üst düzey futbol oynayan adam var.

Beynini mıncıkladığımın herifleri madem göndermeyeceksiniz ne diye adamlara herkes satılık dediniz. Galatasarayın sözleşmeli oyuncusunun menajeri başka takımlarla ne diye görüşme yapıyor o halde.

Beyinsiz bunlar ya gerçekten defolun gidin lan. Sokayım şampiyonluklara koduğumun dursunu bile daha planlıydı

Büyük ihtimal Gomis gibi yerine birini alamayız diye korkutular.İyi hoşta şimdi Belhanda nasıl verimli oynayacak?Bu kadar kaostan ya şampiyonluk çıkar ya da felaket.Ortası zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt