Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Hayallerinizdeki Forveti unutun. Bundan sonra en fazla demba ba ve 300-500 bin euroluk kiralık bi forvet gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para yok isteselerde veremezler. Garrynin parası stopere gitti şu anda kasa tam takır boş. Nakit para için belhandayı satacaklardı onu da ellerine yüzlerine bulaştırdılarYani eger boyle ise... yani .. herkes bikti tamamda eger gercekten boyle ise.. yani sozun lafin bittigi yere gelinmistir..
Benim en buyuk endisem bu yonetimin "son gunlere" kalinca gidip sapik supuk isimlere inanilmaz paralar vermeleri.... ki ne kadar becereksiz olsalarda bunu Dursun da basarmis.. ornegin Belhanda / feghouli kontratlari...
neyse... biktim tbh
Bu da karar versin
mbappemiz ali yavuz zaten
Belhanda istemezken Galatasaray illa satmak istedi şimdi ise Belhanda anlaştı ama bu kez Galatasaray bırakmayız çünkü yerine başka topçumuz yok. İnanılmaz bir senaryo yazmış@Léo Güney den ceviri bekliyoruz
Geçen bir yerde çıplak yoga diye başlık vardı kesim takımca bunu denedilerbunu biliyorum götüme baktın kavgası bu.her yoga sınıfında olur.
Geçen bir yerde çıplak yoga diye başlık vardı kesim takımca bunu denediler