Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocaefendi gibi tehlike arz eden sözcükleri cümle içerisinde kullanmayalım arklar ltfn

Yunus Emreyi guveniyorum

hayirlisi...

Milan Higuain yerine piatek i alıyormuş.

Higuain h.o

kap bi geliormus çıkan isim demba ba

Bence fiyat artırmak için böyle bir hamle geldi. Araplar 10 milyon euronun üstüne çıkabilir

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda resmen arapsaçına dönmüş. Biri satıyor biri satmıyor biri gitmiyor diğeri gidiyor. İki yönetim iki Belhanda arasında kalmış Fatih Terim. Hoca başlarım çarkınıza diyip satılmasına onay versin en iyisi.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda resmen arapsaçına dönmüş. Biri satıyor biri satmıyor biri gitmiyor diğeri gidiyor. İki yönetim iki Belhanda arasında kalmış Fatih Terim. Hoca başlarım çarkınıza diyip satılmasına onay versin en iyisi.

Hikaye basit. Hoca yönetime zerre guvenmiyor. O yüzden once yerine gelecek adami halledin demis ki sonuna kadar hakli

Cumartesi olasi bir puan kayibi ile bu yonetim duser....gibi bir durum var ortada..... hatta geciyoruz.. her mac galibiyet disinda bu yonetimin ipini ceker gibi bir durum var. Hayirlisi diyorum.

Bunlar son hafta alanı getirir ona da fahiş maaş verirler ve transfer kapanır.
Kim giderse gitsin fark etmez alacakları adam Max alan olacak gibi.
Belhanda gitsin diyordum fakat bunlar transfer yapamayacağı için sezon sonu gitsin belhanda

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Hoca'nın gittiği yerde değil Mustafa Cengiz, Mustafa Cengiz'in tillahı gelse kalamaz. Fatih Hoca'ya olan güvenimizi ve desteğimizi kimse ölçemez. Gidecek biri varsa önden ABDÜRRAHİM yol alır. Sonra CENGİZ! Taraftarın kırmızı çizgisi kesinkes Fatih Hoca'dır.

Yunus Emre bu gün maç var diye kap gelir tahmininde bulunuyor ama yok öyle bi dünya patlayacak gene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt