Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elmanderin bulduğu cocuğu alın barı hayınler

Ultraslan transfer döneminin bitmesini bekleyecek açıklama yaptı, ama yine de yüksek eleştiriler olur

daha önce de belirttigim gibi cok sacma bir olay.. transfer dönemi bittikten sonra tepki versen nolur vermesin nolur ki ? ..takim 7. fln bitircek ligi ve bu dallamalar secime girecek.. yani kacabiliyorlar böylece .. tepki simdi asil olur ! .. transfer dönemin yarisi gecti zaman olarak.. tepkiyi koyun ki ortalik iyce karissin..
ulan adamlar güven fln verse derim ki hadi sabirli olmak gerekiyor.. ama adamlar bir gram güven vermiyor .. tam tersi kulübün ebesini seytireceklermis gibi bir karizma var üzerlerinde

Bu ALANa cevap yazin yaziyor ya , psikolojim bozuldu. Heryerde ALAN, forvet, transfer goruyorum yetti beeee

Yönetim geldiği günden beri söylediği hiç bir şeyi başarıyla sonuçlandırabilmiş değil. TFF den tut, hakemlerden tut, transferden tut, taraftara verilen sözlerden tut.
Aksine puan farkını koruduk demeçleri, yenilgiden sonra alkış kıyamet koptu açıklamaları, teknik direktörümüze mahalle kabadayısı diyenler ile el ele fotoğraf çektirmeler. Çıldırmamak elde değil, hainler içimizde.

antu forumunda gs'liler başkanlarına ne isterse yaptırıyolar muhabbeti dönüyor bayagdır biz neden yaptıramıyoruz felan diyolar.artık bizde yaptıramıyoruz 1 tane forvet almıyolar bas bas bagırıyoruz.REZALET...

Wolverhampton Wanderers is met Sparta Praag in gesprek over een transfer van Benjamin Tetteh. De spits staat ook in de nadrukkelijke belangstelling van Galatasaray, dat hem wil huren met een optie tot koop. (Daily Mail)

Kaynak saglam..

Ceviri: Wolverhampton Tetteh transferi icin Prag la gorusme yapiyor, galatasarayin da yogun ilgisi var kiralik satin alma opsiyonlu

cumartesi arenaya gidip de apoya cengize küfür etmeyen Galatasaray hainidir.. kisa ve net

Wolverhampton istiyorsa alir Tettehyi

Yönetime kızdığım kadar terime de kızıtorum ben madem durumumuz yok ne diye marcao alıyoruz Serdar kalsın balotelli al gel işte

Muslera
Mariano Serdar Ozan Nagatomo
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Henry
Balotelli

Şampiyonluk gelirdi böyle

antu forumunda gs'liler başkanlarına ne isterse yaptırıyolar muhabbeti dönüyor bayagdır biz neden yaptıramıyoruz felan diyolar.artık bizde yaptıramıyoruz 1 tane forvet almıyolar bas bas bagırıyoruz.REZALET...

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Fener’e benzemeye başladık Allah korusun. Fatih Terim olmasa düşme hattına bile girebilirdik. Gidişat çok kötü.

Wolverhampton Wanderers is met Sparta Praag in gesprek over een transfer van Benjamin Tetteh. De spits staat ook in de nadrukkelijke belangstelling van Galatasaray, dat hem wil huren met een optie tot koop. (Daily Mail)

Kaynak saglam..

Ceviri: Wolverhampton Tetteh transferi icin Prag la gorusme yapiyor, galatasarayin da yogun ilgisi var kiralik satin alma opsiyonlu
Kaynak parayla haber yapan bir yer

Galatasaray düşmanlarının.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt