Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Bunlar forvet almamaya yemin etmişler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsanların ısrarla anlamadığı Serdar olayında neler döndüğünü hala bilmiyoruz. Mantıklı biri bana Serdarın neden fener dışında bir takımla görüşmediğini anlatabilir mi? Ben ısrarla bu adamın önceden de bir takım rahatsızlıkları olduğunu ve fenerle önceden görüştüğünü düşünüyorum. Şimdi serdar alacaklarını bıraksa fener de üstüne 1-1.5m veremez mi gerçekten? Yoksa yaptıkları kurnazlık mı sadece? Yönetim bu konudaki blöfü kesinlikle görmeli ve beklemeli. fenerli basın ısrarla bizi o vereceğimiz 1-2m ye mahkummuşuz gibi göstermeye çalışıyor. sanki yıllardır ozana para ödeyen fener değilmiş, bu sene bize gelmesin diye love a para ödeyen beşiktaş değilmiş gibi. Bu oyuna gelmemeliyiz.
Eren konusunda hocaya sabretmeli diyenlere de hatırlatmak isterim ki hoca zaten Eren'i silmişti ve 2-3 maç üst üste Sinan'ı koymuştu forvete ama Sinan'ın sakatlığı hocayı yine Eren'e mahkum bıraktı. Hoca da yönetimin en azından bir forvet alacağına güvendi ya da onları mecbur bırakmak istedi bu hamleyle.
Hala umudumu kaybetmek istemiyorum bir şekilde 2-3 transfer daha yapılacağını düşünüyorum. Taraftarın tepkisi haklı ama abarttığımız zamanlar da olmuyor değil.
tahmin yapmak fal acmak demek degildir. bilgiye, gozleme, akıl yurutmeye ve istatistige dayanır. gun gibi ortada olan gercekleri yok sayıp yarın ne olacagını allah bilir demek aptalların yapacagı istir.Itiraz etmiyorum . Sinan ve mugdat orayi dolduracak gibi durmuyor kotu senaryoda , ve evet eren de yok edildi
Ama bu "erkenden fal acma" durumunu degistirmiyor , ya buna ragmen sampiyonluk gelirse
"Gelmez" demek bir tahmindir sadece . Dedigim bu .
Iyide oyuncunun gidisine engel olursa oda suclu olur tabi satmadan kimseyi alamayiz derlerse bide üzerine hakli olacak yonetim, hoca hata yapiyor belhanda gitse nolcak kalsa nolcak simdi topu hocaya atalar hoca o şansi verdi(tabi haberler gercekse)
Başka konular da ama bülbül ötüyorItiraz etmiyorum . Sinan ve mugdat orayi dolduracak gibi durmuyor kotu senaryoda , ve evet eren de yok edildi
Ama bu "erkenden fal acma" durumunu degistirmiyor , ya buna ragmen sampiyonluk gelirse
"Gelmez" demek bir tahmindir sadece . Dedigim bu .
Sunu soylemek istedim , dogru/yanlis , savunmuyorum ama sonuc olarak adam beyanat vermek , muhattap olmak , bir aciklama yapmak istemiyor yani
Zorla olmaz ki bu , vucut dilinden konusmak istemedigi hatta kactigi belli olmuyor mu
???? fatih hocamı adamı tutup getircek apo'ya listeyi verdiği çok belli ama alamıyolar kimseyi terim napsın el insaf be abi...Terim transferden anlamadığını bir kere daha göstermiş oldu
bu kamara gecen sene forumda onerilmiyor muyduMalatyaspor bombayı patlatmış!! Fulham'dan Kamara'yı almış. Sabah, Mitrovic ile kavgasını okumuştuk. Çok iyi hamle Malatya için.
Yoneticileri "parayi bulacaksin" , "sponsor bul" gibi elestirenlere her zaman karsi cikmisimdir
Ama serdar mevzusunu yonetememek yonetim ve terime yazar . Cunku senin kontratli oyuncun gidip ersun yanalla bile bulusup fotograf verse , kontratli oldugu surece ipler sendedir
Sen adami tukaka ederek rakiplerine koz veriyorsun , oysa bilakis imrendirerek "alabiliyorsan al" oyunu oynaman lazim
Bu meselede terim ve yonetim kabahatlidir . Eren icin de , oldu ki isler ters gitti , parasini odeyecegin adama neden kapilari kapatiyorsun
Cok sacma cidden
tahmin yapmak fal acmak demek degildir. bilgiye, gozleme, akıl yurutmeye ve istatistige dayanır. gun gibi ortada olan gercekleri yok sayıp yarın ne olacagını allah bilir demek aptalların yapacagı istir.
Başka konular da ama bülbül ötüyor
Hayır çıkarsan... "Çalışmalar sürüyor şu anda net bir bilgi veremem... Transfer esnada bir bilgi veremem" tarzı birşey söyleyip gidersin. Çok mu zor ?!
Bu bizim gibi normal birisi değil, milyonlarca taraftarı olan bir kulübün yöneticisi. Konuşmak istemiyorsan, yapmazsın bu işi.
acaba fatih terim ,osman tamburacının meşhur taktiği 4-6-0'ı mı deneyecek niye forvet almıyoruz niyee ??
bu kamara gecen sene forumda onerilmiyor muydu
O taktığı denedik ya kaç kere .. şampiyonalar liginde denettiler bizi .. ha Eren’i 0 olarak saydım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi